Sous Vide izolacijske kroglice 200 kos

Dobavljivost: Na zalogi

35,90 €

Kratek opis:

Profesionalni dodatki za kuhanje sous vide. Te praktične plastične izolacijske kroglice so odličen dodatek za kuhanje s palico sous-vide.


Preprosto prihranite energijo: Ko so kroglice nameščene na vodni površini, tvorijo pokrov in preprečujejo, da bi toplota med kuhanjem ušla. To prihrani energijo in pomeni, da vam pri kuhanju vode ni treba dolivati dlje časa. Med drugim omogočajo tudi enostaven dostop do vrečk v posodi.


Ostanite prilagodljivi:
Ne glede na to, ali uporabljate svoj sous vide palico v loncu za kuhanje, v skledi ali v kopeli sous vide. Izolacijske kroglice Sous Vide lahko uporabite kot univerzalni pokrov na kateri koli posodi.
 
Kroglice so priložene v mreži s praktičnim vrvico. Po uporabi jih lahko preprosto pustite, da se posušijo, in jih shranite v to mrežo.

Količina:

  • 200 kosov v mreži
  • Premer: 20 mm vsaka kroglica
  • Brez mehčalca ali BPA
  • Proti izgubi toplote in izhlapevanja
  • Po uporabi se lahko praktično posuši v mreži

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Dry-Ager

SUHO ZORENJE - UMETNOST PRIPRAVE MESA
 
Govedina potrebuje staranje In staranje potrebuje čas. Suho staranje - prevedeno "do suhe zrelosti" - je tradicionalni način staranja mesa, ki proizvaja izredno mehkobo in intenziven okus. Tehnika, stara več desetletij, skozi katero govedo doseže najvišjo možno stopnjo kakovosti. Da bi dobili odličen zrezek, ni potreben noben drug način priprave, ampak star, ki je spremenil proces zorenja.

Preveri vse artikle Dry-Ager
Nalaganje...