Sous Vide LAVIDE potopni cirkulator 5 - 20 l

Dobavljivost: Na zalogi

189,00 € 139,00 €

Kratek opis:

Vrhunsko Kuhanje z nizko temperaturo v vašem domu kot za profesionalno uporabo - z LX.20 Sous-Vide Stickom. Super natančna naprava Sous Vide z natančnostjo +/– 0,1 ° C. Večja zmogljivost s še bolj kompaktnimi dimenzijami. Združljivo s katerim koli okroglo ali kvadratno posodo.


Vsi govorijo o kuhanju sous videa ali vakuumu. S pomočjo vakuumskih vrečk se hrana, kot so meso, ribe ali zelenjava, pripravljajo pri sorazmerno nizkih temperaturah v vodnih bazenih. Temperaturo vode nadzira Sous Vide Stick in mora biti čim bolj enakomerna. Sous Vide Stick LX.20 s svojimi kompaktnimi dimenzijami, visoko učinkovito tehnologijo in modernim dizajnom postavlja nove standarde na področju kuhanja Sous Vide. Delovanje je zelo enostavno, rezultati kuhinje kot v restavracijah pa so za vse najlažja stvar na svetu. Postavite palico v kateri koli lonec in zaženite program, zahvaljujoč fleksibilni sponki. Zahvaljujoč sofisticirani tehnologiji palica spremlja temperaturo vode s točnostjo +/- 0,1 ° C in tako zagotavlja popolne rezultate kuhanja.


Vgrajeni cirkulacijski propeler LX.20 zagotavlja konstantno temperaturo v celotnem vodnem bazenu in omogoča enakomerno kuhanje hrane. Številni primerljivi modeli segrevajo samo vodo blizu palice, kar ima za posledico različne temperaturne cone. Posledično se hrana segreva do različnih stopenj. Zahvaljujoč sofisticirani tehnologiji ima tukaj Sous Vide Stick LX.20 vrhunske rezultate.


MIMOGREDE: Naprava Lavide Sous-Vide je trajnostni ★★★★★★ kakovostni izdelek z veliko nadpovprečno življenjsko dobo. Primerjave so zato pred odločitvijo o nakupu pomembne!


LX.20 Sous-Vide Stick

Količina:

  • Velika moč: 1200 W
  • 31 x 5,5 cm (V x Š) - bolj kompaktne dimenzije, boljše zmogljivosti (v primerjavi z drugimi izdelki)
  • Temperaturna natančnost: +/- 0,1 ° C
  • Barva: antracit
  • Vodotesna različica (IPX7)
  • Kakovostna gumirana površina za odlično upravljanje
  • Obtočna črpalka in propeler za stabilnost na visoki temperaturi
  • Časovnik do 99h 59min
  • Elektronsko nastavljivo temperaturno območje od 0 do +90 ° C
  • Primeren za 5 do 20 litrov vode
  • Sistem zaščite pred suhim tekom
  • LCD zaslon na dotik

Lava Vakuum on Twitter: "KOMPAKT & FLEXIBEL _ Schon gewusst? Der ...

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Dry-Ager

SUHO ZORENJE - UMETNOST PRIPRAVE MESA
 
Govedina potrebuje staranje In staranje potrebuje čas. Suho staranje - prevedeno "do suhe zrelosti" - je tradicionalni način staranja mesa, ki proizvaja izredno mehkobo in intenziven okus. Tehnika, stara več desetletij, skozi katero govedo doseže najvišjo možno stopnjo kakovosti. Da bi dobili odličen zrezek, ni potreben noben drug način priprave, ampak star, ki je spremenil proces zorenja.

Preveri vse artikle Dry-Ager
Nalaganje...