BERKEL rezalniki in Noži

Berkel


    FILOZOFIJA

    Po več kot 100 letih, Berkel še vedno pomeni popolnost, zanesljivost, inovativnost in trajnost. Nabor vrednosti so izrečene s ponosom in jih delijo vsak dan s tistimi, ki so zakorakali v ta svet. Ker Berkel ni le blagov
na znamka ampak je to način življenja, strast! To je predanost eleganci in kakovosti. Berkel je ljubezen za vse lepe in edinstvene stvari

 

  berkel1POZORNOST NA PODROBNOSTIH


Zasledovanje popolnosti se prevaja v pozornost do podrobnosti, kar je možno le po zaslugi povsem obrtnem proizvodnem procesu. Visoko precizne mehanske lastnosti izboljšujejo kakovost narezanega proizvoda skupaj z mešanico lepote in izredne privlačnosti Berkel Rezalnikov.

 

 Berkel2

 Narezati PROFESSIONALNO

Berkel pomeni odličnost za vse strokovnjake v industriji. Ti profesionalni stroji so namenjeni, da zagotovijo maksimalno zanesljivost in natančnost z uporabo inovativnih rešitev in najmodernejšo tehnologijo. Do podrobnosti izdelani posebej za zagotovitev najvišje ravni varnosti in zmanjšanje odpadkov. Berklova odličnost leži pri zaščiti svojih strank.

Berkel3

 

IKONA DIZAJNA

Eleganca oblik, harmonija gibanja, svetlost rezila in Berkel rdeča barva: prava ikona oblikovanja. Predmet posnemanja kot najbolj znane luksuzne blagovne znamke, Berkel prinaša vse čar zgodovine v vaš dom, zaradi česar se sanje vsakogar uresničijo. Arhitekti in notranji oblikovalci želijo, da bi edinstveno noto toplote in tradicionalne kuhinje in dnevne sobe, ustvarili žlahtno vzdušje v bolj sodobnem okolju.

 

berkelNajsodobnejše INOVACIJE

Zgodovina je napolnila in preoblikovala podobo Berkla. Berkel je vedno ostal zvest vrednotam, ki so jo naredile kar je še danes in katere uporablja za ustvarjanje najsodobnejše rešitve, da izpolnjujejo vse zahteve. Zmogljivost, enostavnost uporabe, in čistočo še naprej izboljšujejo, ker inovacija zagotavlja preprostost in učinkovitost. Sodobne linije, zmanjšane dimenzije in svetle barve so odlike inovativnega oblikovanja Berkel.

 berkel5

 BERKEL, ZGODOVINA

Mit je začel delovati že leta 1898, zahvaljujoč Wilhelmus Adrianus Van Berkel, kateri je uporabil vso svojo strast in izkušnje, da ustvari mehansko reprodukcijo gibanje roke, da reže z nožem. Njegov izum se kmalu razširi po vsem svetu. Med '50 timi, Berkel ni bil samo inovativen izdelek, temveč tudi resnični statusni simbol.

   
Nalaganje...