NI Serija

Global Ni je drugi v novi generaciji Global Nožev (Ni pomeni 2). Ti noži imajo vse, kar lahko pričakujete od proizvajalca GLOBAL; ostri robovi, nerjaveče jeklo Chromova18 in svetovno znani, popolnoma uravnoteženi votli ročaji. Kar Global Ni loči od prve serije. Debelejša rezila z nekoliko daljšimi ročaji in hrbet, ki je rahlo zaobljen, da omogočajo nadzor in udobje z uporabo prijemala.

Noži Global Ni so opremljeni z orientalskim stilom, z značilnim prelomom v rezilu noža. Rezila so izostrena na Globalov 15-stopinjski kot, da zagotovijo izjemno oster rob in v tovarni opravijo dodaten postopek ostrenja. Noži Global Ni imajo vrhunski rob v seriji Global Classic, ki je nekoliko težji nož, zaradi česar se ti noži bolje občutijo od serije Classic.

Global ročaji Ni ohranijo znane globalove jamice, da zagotovijo oprijem in z brezšivno povezavo med ročajem in rezilom ohranijo videz in obliko.

Global Ni noži so na voljo v številnih oblikah in velikostih, ki pokrivajo vse vaše kuhinjske potrebe. Blagovna znamka Global Ni je razdeljena na 4 ločene kategorije; GN - Večji noži z velikimi votlimi ročaji in rezili, običajno nad 20 cm, GNM - Global Ni Medium, srednje veliki votli ročaji in rezila, običajno med 15-20cm, GNS - Global Ni Small, imajo majhne votle ročaje in rezila, običajno med 10 -15cm, GNFS - Global Ni Forged Small, popolnoma kovani mali noži za kuhinjsko pripravo.

Global Ni noži so na voljo kot posamezni noži ali kot noži v kompletu. Serija Global Ni ima nož za vsako kuhinjsko nalogo, da pripravi meso, ribe, sadje in zelenjavo z različnimi oblikami in velikostmi za domače in profesionalne kuharje. 

Global Ni noži imajo standardno 2-letno garancijo podjetja Global z možnostjo dodatnih 30 let.

 

 

       
    Nalaganje...