The Juicer

KAKŠNO JE DANES VAŠE ORANŽA POČUTJE?
Vrhunski nizozemski oblikovalci in inženirji so izzvali status quo današnjih stiskalnic citrusov. Želeli smo razviti najboljše na svetu. Po petih letih trdega dela in neskončnega testiranja smo dosegli vse zastavljene cilje. Rodila se nova ikona stiskalnic citrusov.

DVE VRSTI SOKA SAMO S PRITISKOM GUMBA
Z značilnim stožcem za sok in s samo pritiskom na gumb ustvarite izbiro citrusnega soka - svežega, bistrega ali gladkega in z vlakninami. Sokovnik je zasnovan tako, da loči grenko citrusovo kašo od soka in ob vsakem stiskanju obljublja slajši okus.

PRIDOBITE VEČ IZ SVOJIH POMARANČ
Kombinacija neprekosljive moči in optimalne ergonomije zagotavlja brezskrbno sočno izkušnjo. Sokovnik se vrti pri 1.450 vrtljajih, edinstvena zasnova stožca in ročaja pa zagotavljata udoben in učinkovit stisk do zadnje kapljice.

30% več soka, 70% več vlaknin

POJEMO CELO CITRUSNO SADJE
The Juicer je primeren za stiskanje Soka iz vseh agrumov npr. limon, limet, pomaranč ali grenivk in je odlična podlaga za energijski smoothie. Na funkciji vlaken tudi sveže granatne jagode, v granatnem jabolku, pretvori v zdrav obrok vitaminov in antioksidantov.

JUICER - VRHUNSKA IZDELAVA
Juicer je izdelan iz trajnih materialov in je izdelan iz najboljših materialov, s komercialnim motorjem brez krtačk in iz nerjavečega jekla. Njegovo telo, stožec in skleda so izdelani iz trdne litine, nerjavečega jekla in tritan® materiala, ki je primeren za hrano.

LAHKO ČIŠČENJE
Končano sočenje? Za hitro izpiranje naenkrat preprosto odvijete vse pralne dele. Enodelno ohišje odlikuje nežno ukrivljen dizajn, ki ga je enostavno očistiti.

ZA DOMAČO IN KOMERCIALNO UPORABO
Juicer je narejen za komercialno uporabo in zasnovan za najlepšo domačo kuhinjo, ponuja najboljše iz obeh svetov. V komercialni uporabi ali doma, super hitri brezkrtačni motor deluje tiho, tako da lahko sok iztisnete kadarkoli, ne, da bi motili pogovore ali zbudili družino.

IZDELAN V EVROPI, ZGRAJEN, DA TRAJA
Narejeno v Evropi je pečat kakovosti in eden izmed naših ključnih ciljev pri razvoju sokovnika. Ta ikonični aparat je izdelan v naši povsem novi, najsodobnejši tovarni, ročno izdelan do popolnosti iz samo najboljših materialov.

TRAJNOST
Med razvojem smo se zelo pozorno posvetili trajnosti. Sokovnik je zasnovan tako, da zdrži preizkus časa, saj garantira trajanje več let. V primeru tehnične okvare je popravilo enostavno, samo nadomestno z novimi komponentami, vsa embalaža pa je kompostirna.

 

Nalaganje...