Mibrasa peči na oglje

Strokovnjaki za peči na oglje, Parrilla, Robatayaki in Hibachi. Navdušeni smo nad ognjem in vas vabimo, da sami preizkusite kuhanje na žaru MIBRASA®. Kuhajte in ustvarjajte tako, da prebudi vaše brbončice in nas v preprostosti spomni na lepoto.

Odnos med hrano in ognjem nas pripelje do najglobljega izvora gastronomije in človeštva. Kuhanje na ognju je praksa, ki je iskrena, poštena in predvsem omogoča, da pristni okusi govorijo sami zase.

Kuhanje na ognju je globoko zakoreninjeno v sredozemski gastronomiji. Palamós, ribiško mesto v osrčju Costa Brave, in dom MIBRASA®, kjer izdelujemo najboljšo kuhinjsko opremo, ki streže kuharjem na vseh koncih sveta. S ponosom se imenujemo obrtniki kuhanja na oglju.

Smo mlado družinsko podjetje, ki poudarja kakovost in robustnost, zato so naši žari trajni. Z uporabo vrhunskih inženirskih tehnik in jekla najvišje kakovosti si prizadevamo doseči največjo natančnost pri vseh podrobnostih, kar ima za posledico izdelek, ki je odličen po zmogljivostih in vsestranskosti.

Sinteza kakovosti in izkušenj je vključena v vsak izdelek MIBRASA®: peč na oglje, robatayaki, hibachi in parrilla. Oblikovani in razviti z roko v roki s kuharji, da zadovoljijo vsako njihovo povpraševanje.

   
Nalaganje...