Sous Vide & Vakuumiranje

Sous Vide kuhanje: Skrivnost vrhunskih kuharjev!

Kaj je Sous Vide?

Sous vide (izgovarja se soo-veed) pomeni v francoščini "v vakuumu" in sous vide je kuhanje za sladokusce kulinarična tehnika dolgotrajnega kuhanja. Tehniko uporabljajo po vsem svetu. Vendar pa je ta neverjeten način kuhanja zdaj dostopen tudi  domačim kuharjem skozi nagrajeno, enostavno za uporabo SousVide Supreme® vodno pečico oz. koplel.

Sous vide kuhanje tehnika vključuje kuhanje hrane v vakuumsko zatesnjenih vrečkah, potopljene v vodno kopel pri natančno nadzorovani temperaturi. Končni rezultat? Popolno kuhana hrana!

 

 

 

 

Neverjeten okus
Naravna aroma in sokovi so infuzirani v hrano, medtem, ko so v  kuhalni vrečki, ima za rezultat neprimerljive okuse in teksture.

Udobje in varen Rezultat

Vsakdo se lahko zdaj loti kuhanja hrane do popolnosti, in minimalno za kuhanje prihrani čas. Tako kot svoj osebni kuhar SousVide vrhunsko kuha med delavnikom ali čez noč.

Največja vsebnost hranil

Ugodna hranila ostanejo v hrani, ker so zadržana v vrečkah ter v primerjavi s tradicionalnimi metodami kuhanja, kjer hranila bodisi izhlapijo ali pa so se razapustila v ponvi.

 

 

   
Loading...