HotmixPRO Giaz profesionalni stroj za pasiranje 1,8l

Dobavljivost: Na zalogi

8.296,00 €

Kratek opis:

HotmixPRO Giaz, najnovejša revolucija, ki vam jo je prinesla paleta profesionalnih kuhinjskih orodij HotmixPRO, popolnoma prenavlja že obstoječo tehniko - redukcija zamrznjenega izdelka v pire - zahvaljujoč številnim inovativnim in intuitivnim tehnološkim rešitvam. Optimizira lahko učinkovitost katere koli kuhinje, tako da lahko založi kakršen koli zamrznjen pripravek in ga kasneje postrga / emulgira.
Idealen je za takojšnjo pripravo sladoleda in sorbetov, pa tudi krem ​​in emulzij, in je odličen sistem za upravljanje in organiziranje vseh receptov, ki so primerni za zamrznitev in shranjevanje v hladilni posodi.


HotmixPRO Giaz odlikuje izjemna enostavnost uporabe, praktičnost, moč, hitrost in udobje ter zagotavlja izjemne zmogljivosti v primerjavi s konkurenco.


Avtomatiziran programski sistem za vodenje proizvodnje omogoča uporabniku, da se popolnoma osredotoči na tisto, kar je najpomembnejše: vodenje kuhinje in njeno ustvarjalnost. Dejansko ne samo HotmixPRO Giaz omogoča optimizacijo faze proizvodnje, tako da vse pripravi vnaprej in zmanjša odpadke; ponuja tudi celovito rešitev za organizacijo in nadzor, zahvaljujoč inovativni programski opremi, ki si zapomni, kaj je bilo založenega in pripravljenega ter koliko.


Uporabniku ne bo več treba zapisovati, kaj je v vsaki čaši v zamrzovalniku, HotmixPRO Giaz nas bo opozoril, koliko posameznih pripravkov je na voljo, datum njegove priprave in rok uporabnosti; nazadnje se bo postavil na prave parametre za ta določen recept in samodejno prepoznal vsebino.


Vsestranski
8 različnih hitrosti spusta e 12 hitrosti vrtenja, da povečate svojo ustvarjalnost in po potrebi pospešite čas priprave.
10 porcij v samo 60 sekundah. Za vsak del je mogoče nastaviti do 4 spuste, tudi z različnimi nastavitvami hitrosti za spust in vrtenje.


Močan
V celoti zgrajena iz nerjavečega jekla.


Inovativen
Povežite ga z internetom za posodobitve programske opreme in pomoč na daljavo.


Natančen
Pripravi lahko porcije tako majhne kot 20 g ali tako velike kot tradicionalne 80 g.


Revolucionaren
Aplikacija za pametni telefon prikazuje število skled v zamrzovalniku, njihovo vsebino (vključno s količino) in rok uporabnosti. Z vstavitvijo ene od skled v enoto bo moral kuhar le nastaviti želeno količino porcij; vsi ostali parametri bodo samodejno vezani na posodo, s čimer bo enota izredno učinkovita in hitra.


Prilagodljiv
Emulgira lahko pri 1,8 bara, pri normalnem tlaku ali z zračnim tokom, ki poteka skozi pripravek; ima veliko različnih nastavitev hitrosti; in lahko nastavi do štiri spuste, tudi z uporabo različnih parametrov.


Hiter
Do 10 porcij po 80 g v samo 60 sekundah.


Strokoven
Ima ogromno prostornino posode: 1,8 l pomeni 16 uporabnih delov približno 80 g vsakega ali približno 64 mikro porcij približno 20 g. Giaz lahko uporabi tudi običajne posode s prostornino 1,3 l, ki zagotavljajo združljivost s posodami vseh drugih blagovnih znamk na trenutnem trgu.


Ergonomski
Inovativni sistem odpiranja, nagnjen za 45 °, omogoča maksimalno udobje, enostavnost in varnost pri vsakem postopku razstavljanja in ponovnega sestavljanja rezila.


Pameten
Parametri vsakega recepta so shranjeni neposredno v enoti in so lahko vezani na eno posodo.


Kakovosten
V celoti izdelan v Italiji, iz trpežnega nerjavečega jekla.


Varen
Poseben sistem za sestavljanje rezil onemogoča vsakršno nenamerno razstavljanje rezil.


Tih
Zaradi posebne zasnove rezil in dejstva, da je skleda v notranjosti zaprta, zagotavlja tiho delo.


Učinkovit
Rezilno rezilo je ločeno od emulzijskega rezila, saj se edino običajno lahko sčasoma poškoduje. Prednost je nižji strošek vzdrževanja.


Rezilno rezilo ima tudi stožčasto obliko, ki oddaja nižji hrup in je skoraj nemogoče poškodovati zaradi nepopolnega zmrzovanja ali zračnih mehurčkov v pripravku.


Giaz - predelovalec zamrznjene hrane


Dobava po naročilu!

Količina:

 • Največja prostornina posode 1,8l
 • Največja obremenitev posode 1,8l
 • Hitrosti vrtenja rezil 12 (od 200 do 3500 vrt/min)
 • Navpične hitrosti gredi 8
 • Največje število delovnih ciklov na pripravo 10
 • Nastavitve pretoka zraka 3 (1,8 bar tlak - pretok - brez dodanega zraka)
 • Vgrajeni recepti DA
 • Aplikacija za pametni telefon* DA
 • Povezava Wi-Fi DA
 • Prepoznavanje QR kod DA
 • Napetost - frekvenca 230V 50Hz
 • Skupna moč 1800W
 • Neto teža 45 kg
 • Razpoložljive posode 1,8 l ali 1,3 l (združljivo s posodami, narejenimi za stroje konkurentov)
 • Največja hitrost proizvodnje 10 porcij (80 g) v 38 sekundah
 • Standardni dodatki 2 posodi (1,8 l) - 2 pokrova za posodo
 • Izbirna dodatna oprema Ostro rezilo - cepilnik rezil 

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...