Big Green Egg kovinska emajlirana odcejalna posoda 33x23 cm

Dobavljivost: Na zalogi

36,60 €

Kratek opis:

Pravokotna odcejalna posoda Big Green Egg ima enostavno čiščenje, nelepljivo površino in ima na dnu posode vtisnjen logotip Big Green Egg. Pravokotna posoda odlično deluje z V-stojalom za kuhanje purana, pečenke, piščancev in drugih večjih kosov mesa. 33 cm x 23 cm


Поддон для сбора жира Big Green Egg 117397 (123806) - отзывы покупателей |  Технопарк

Količina:

Odcejalno posodo lahko uporabljate pri peki purana, piščanca, pečenke ali drugih večjih kosov mesa. Za boljše sproščanje sokov položite v odcejalno posodo stojalo s hrano. Zbrane sokove, ki se bodo iz mesa sprostili med peko, boste tako uporabili za polivanje mesa, lahko pa v posodo položite tudi nekaj krompirja oz. zelenjave, ter to pripravite istočasno z mesom! Posoda omogoča namestitev dveh rešetk naenkrat in ima porcelanasto, nelepljivo površino z vtisnjenim logom Big Green Egg na sredini. Podroben opis: - Lahko se uporablja z V-stojalom in vsemi navpičnimi stojali za peko. - Primerna za uporabo v XXL, XLarge, Large Big Green Egg žaru. - Dimenzije: 33x23 cm - Možno pranje v pomivalnem stroju.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...