Big Green Egg Okrogli perforiran wok za žar

Dobavljivost: Na zalogi

35,30 €

Kratek opis:

Zaradi svoje porcelanaste prevleke je uporaba voka za pripravo zelenjave, mesa, rib in drugih manjših kosov hrane, ki bi lahko padli skozi rešetke, zelo enostavna.

Količina:

Zaradi svoje porcelanaste prevleke je uporaba voka za pripravo zelenjave, mesa, rib in drugih manjših kosov hrane, ki bi lahko padli skozi rešetke, zelo enostavna. Vok omogoča tudi kroženje toplote in dima okoli živil, kar izboljša njihov okus.Podroben opis: - Premer: 28 cm - Idealen pripomoček za pečenje majhnih kosov hrane. - Primeren za uporabo v Extra-Large, Large in Medium EGG-u. - Pranje v pomivalnem stroju ni možno.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...