Big Green Egg Litoželezna mreža za žar - Medium EGG

Dobavljivost: Na zalogi

91,50 €

Kratek opis:

Litoželezna mreža se zaradi svoje odlične toplotne prevodnosti uporablja za popoln izgled pečenih zrezkov in je odličen nadomestek nerjavečih, jeklenih mrež.

Količina:

Litoželezna mreža se zaradi svoje odlične toplotne prevodnosti uporablja za popoln izgled pečenih zrezkov (črte, ki ostanejo od mreže) in je odličen nadomestek nerjavečih, jeklenih mrež. Dvostranska, težka litoželezna mreža omogoča prevajanje toplote in enakomerno pečenje mesa. Mrežo lahko obrnete tudi na drugo stran, z bolj ravno površino za peko mesa, rib ali morskih sadežev. Vsak ljubitelj na žaru pečenih zrezkov mora imeti ta pripomoček!

Podroben opis:

  • Dvostranska uporaba mreže za pripravo hrane.
  • Prilega se samo Medium EGG-u.
  • Premer: 38 cm

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...