BGE litoželezna okrogla posoda - Skilet 27 cm z ročaji

Dobavljivost: Na zalogi

81,90 €

Kratek opis:

Zelo trpežna in vsestranska posoda za cvrtje, pečenje, praženje ali dušenje. Lito železo ima dolgo življensko dobo. Lahko prenese zelo visoke temperature in zagotavlja popolno in enakomerno porazdelitev toplote. V Big Green Egg-u lahko uporabite posodo za praktično skoraj vse, od zapečenih zrezkov in morskih sadežev, prepraženih mesnih jedi in jeter, do gratiniranja, koruznega kruha, piškotov in podobno. Ta ponev ima dva praktična ročaja za lažje prenašanje. Je zelo enostavna za vzdrževanje. Po uporabi jo morate sprati samo z vročo vodo in jo na kratko naoljiti z rastlinskim oljem. 


Primerna je za uporabo v Big Green Egg-ih velikosti MiniMax, Small, Medium, Large, XLarge, 2XLaerge 

Količina:

  • Premer posode: 27 cm
  • Višina robu: 5 cm
  • Kompletni premer posode z ročaji:  30 cm
  • Material: Lito železo
  • Zasnovana za združevanje z lito železno Plancha posodo 27 cm (kos: 120137, naprodaj posebej) za oblikovanje pečice (Dutch Oven)

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...