Big Green Egg Keramični delilnik - ConvEGGtor® za MiniMax

Dobavljivost: Na zalogi

95,40 €

Kratek opis:

Keramični delilnik zagotavlja toplotno pregrado med gorečim ogljem in hrano, ter preklopi med neposrednim kuhanjem na posredno kuhanje.

Količina:

Nobena stvar ali pripomoček ne bo bolj prispeval k večji raznolikosti priprave hrane, kot keramični delilnik. Keramični delilnik zagotavlja toplotno pregrado med gorečim ogljem in hrano, ter preklopi med neposrednim kuhanjem na posredno kuhanje. Njegova oblika omogoča, da toplota enakomerno kroži znotraj žara, s tem da hrana ni direktno izpostavljena vročini. Lahko ga uporabljate na dva načina - z nogami navzdol in keramično ploščo na vrhu ali z nogami navzgor in jekleno mrežo na vrhu.

Podroben opis:

  • Delilnik je pomemben za indirektno kuhanje, pečenje in praženje.
  • Primeren samo za uporabo v MiniMaxu. 
  • Za peko lahko uporabljate keramično ploščo ali jekleno mrežo.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...