Big Green Egg polovična karamična convEGGtor plošča za Medium

Dobavljivost: Na zalogi

46,50 €

Kratek opis:

Zasnovan je za "kamen brez ožganin", ko sta dve plošči združeni in zagotavlja maksimalen prostor za kuhanje. Pri convEGGtorju lahko manjši premer povzroči ožganine hrane okoli robov. Torej je to idealno za kuhanje z nizko temperaturo, kot je pri piščančjih krilih. Tudi, ko je polovica uporabljena za kuhanje v dveh conah, vam daje polno polovico prostora, kjer lahko kuhate hrano, ne da bi vas skrbelo za peko. Half Baking Stone je izdelan iz keramike Big Green Egg.


NOV Big Green Egg kovinsko-keramični convEGGtor z dvema območjema za posredno kuhanje. convEGGtor za L - narejen iz kombinacije M Košarica + dveh M polovičnih keramičnih plošč (Half Baking Stones) - ponuja boljšo ergonomijo pri nastavitvi za posredno kuhanje, da bi izkoristil popolno vsestranskost EGG-a.

Količina:

  • Polovične keramične plošče omogočajo uporabniku, da ustvari popolne neposredne, dvo-conske in dvignjene neposredne nastavitve kuhanja
  • Polovični kamni imajo poševno prirezan rob, tako da, ko sta dva skupaj postavljena, ni nobene vrzeli za neposredni plamen
  • Ekskluzivno oblikovanje Big Green Egg

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...