Lesni sekanci za dimljenje - češnja

Dobavljivost: Na zalogi

13,50 €

Kratek opis:

Češnjevi lesni sekanci se uporabljajo za spodbujanje arome dimljenih živil. Hrani dajajo blag, sladkast okus, odlično pa se prilegajo predvsem divjim pticam, ter katerikoli drugi vrsti mesa in rib.

Količina:

Češnjevi lesni sekanci se uporabljajo za spodbujanje arome dimljenih živil. Hrani dajo blag, sladkast okus, odlično pa se prilegajo predvsem divjim pticam, ter katerikoli drugi vrsti mesa in rib. Lahko zmešate sekance iz jablane in češnje skupaj, ter jih uporabite naenkrat. Pred uporabo jih je potrebno namočiti v vodo! Če ste pustolovskega duha, jih lahko za dodatno aromo namočite tudi v pivo, vino, sadni sok ali liker.

Podroben opis:

  • Uporabite pest sekancev naenkrat.
  • Lahko se uporabljajo v vseh EGGih
  • Sekanci so na voljo v vrečah po 0,68 kg.
  • Idealni so za divje ptice, perutnino, morske sadeže in zelenjavo.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...