BGE Lesni sekanci za dimljenje - Hrast 2,9l

Dobavljivost: Na zalogi

13,40 €

Kratek opis:

Vsak kuhar Big Green Egg ima svoj stil. Dajte vsem svojim jedem značilen okus dima z originalnimi lesnimi sekanci. (namočene) sekance vmešajte v svoje oglje ali pa jih potresite s pestjo. Ali pa oboje; vse je stvar okusa. Enako velja za vrsto lesnih sekancev, ki jih lahko izberete: hikori, pekan, jabolko ali češnje. Vreča sekancev vsebuje 2,9 litra.


Hrastov les je odločen, a prijeten z gladkim mehkim dimom in je odličen za vse vrste mesa, zlasti za goveje. Hrastov dimni les je kot nalašč za prsa.Količina:

Lesni sekanci iz lesa Hrast je odločen, a prijeten z gladkim mehkim dimom in je odličen za vse vrste mesa, zlasti za goveje. Hrastov dimni les je kot nalašč za prsa. Pred uporabo jih je potrebno namočiti v vodo! Če ste pustolovskega duha, jih lahko za dodatno aromo namočite tudi v pivo, vino, sadni sok ali liker.

Podroben opis:

  • Uporabite nekaj sekancev naenkrat.
  • Lahko se uporabljajo v vseh EGGih.
  • Sekanci so na voljo v vrečah po 2,9 l
  • je odličen za vse vrste mesa, zlasti za goveje. Hrastov dimni les je kot nalašč za prsa.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...