Dry-Ager knjiga o zorenju "Dry Aging Bible" 336 strani, Angleška

Dobavljivost: Na zalogi

89,00 €

Kratek opis:

Ta standardna referenca o suhem staranju vas bo zagotovo navdihnila in naredila še boljše. “Biblija suhega staranja” podjetja DRY AGER® – več kot 300 strani koncentriranega znanja, strokovnega znanja in receptov za staranje in kuhanje.


Sveto pismo suhega staranja podjetja DRY AGER®


Novo standardno delo za suho zorenje in rafiniranje mesa.


Dry Aging Bible vas bo naredilo profesionalca – in strokovnjake za meso še bolj ustvarjalne. Na več kot 300 straneh boste izvedeli vse o prefinjenosti mesa, perutnine, šunke, klobas, sira in celo rib v DRY AGER® Dry Aging Fridge. Od hrane do super delikatese.


336 strani, vezano v fino blago. Tukaj boste izvedeli vse, kar morate vedeti o suhem staranju in rafiniranju.


Osnove suhega staranja
Poznavanje izdelkov
Praksa suhega staranja z nasveti in triki
Vse o SmartAging®
Delavnice z navodili po korakih
Recepti za staranje mesa (govedina, svinjina, divjačina, perutnina in jagnjetina)
Recepti za staranje šunke
Recepti za staranje klobas
Recepti za staranje rib
Recepti za staranje sira
Recepti za sušenje zelenjave ali testenin
Kuharski recepti
Vse o znanosti o suhem staranju
In ne pozabite: fotografiranje hrane na najvišji ravni
In še veliko več
Ta knjiga razlaga zgodovino in današnjo prakso suhega staranja do zadnje podrobnosti, vključno z znanstvenimi. Z osupljivimi fotografijami in podrobnimi navodili prikazuje primere, kako oplemenititi meso, kako narediti svetovno znano šunko in salamo ter kulinarične možnosti z recepti znanih kuharskih mojstrov. Zajema celo ribe in sir.


Prvič po vsem svetu so bili vsi pomembni vidiki suhega staranja povzeti v neverjetnih podrobnostih. V “BIBLJI SUHEGA STARANJA” boste našli izčrpne informacije, koncentrirano strokovno znanje o izboljšanju, navodila in presenetljive navdihe. Knjiga vas korak za korakom vodi skozi celoten proces suhega staranja v teoriji in praksi. Od izbire pravega mesa ali druge hrane, do popolne priprave surovega izdelka, uporabe ustreznega orodja, izbire pravega programa sušenja, do priprave rafiniranega izdelka z okusnimi kuharskimi recepti. Obvezna oprema za vsakega prijatelja suhega staranja: ves svet dobrot.


Sveto pismo suhega staranja vas bo popeljalo naravnost v nebesa mesa.



Količina:

Založnik: Aaron in Christian Landig
Besedila in zasnova: Peter Wagner
Platnica: trda vezava / lan
Strani: 336
ISBN: 978-3-98203-561-1

Prosimo, upoštevajte:
Velik del knjige lahko uporabite le, če imate napravo nove generacije Premium S.

Dry Aging Bible je na voljo v treh jezikih: nemški, angleški in španski so na voljo po naročilu

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Dry-Ager

SUHO ZORENJE - UMETNOST PRIPRAVE MESA
 
Govedina potrebuje staranje In staranje potrebuje čas. Suho staranje - prevedeno "do suhe zrelosti" - je tradicionalni način staranja mesa, ki proizvaja izredno mehkobo in intenziven okus. Tehnika, stara več desetletij, skozi katero govedo doseže najvišjo možno stopnjo kakovosti. Da bi dobili odličen zrezek, ni potreben noben drug način priprave, ampak star, ki je spremenil proces zorenja.

Preveri vse artikle Dry-Ager
Nalaganje...