Ankarsrum kompletni dodatek za izdelavo sladoleda

Dobavljivost: Na zalogi

129,00 €

Kratek opis:

POPOLEN DODATEK
Naredite svoj sladoled. Zdaj lansiramo dodatek, ki smo ga vsi čakali – aparat za sladoled, ki naredi vaš Ankarsrum Assistent še popolnejši. Zdaj lahko naredite svoj sladoled, v katerem lahko uživa vsa družina. Z novim pripomočkom lahko naredite vse od klasičnega vanilijevega sladoleda in mehkega šerbeta do prijetnega sladoleda iz smetane in jogurta.


Ko poželiš gelato
Enostavno je narediti svoj sladoled! In zabavno eksperimentirati z različnimi okusi. Ali imate radi limone, jagode, vijolice ali pistacije? Meje postavlja le vaša domišljija!


Paket celotnega pripomočka za sladoled za Ankarsrum Assistent Original, vključno s pokrovom za zamrzovalno posodo, priročno pri serviranju neposredno iz nje.


Kapaciteta:
Največja prostornina zamrzovalne sklede je 750 g (približno 5 skodelic) končnega sladoleda.
KAJ JE MOŽNO
Neskončne možnosti. Izkoristite svoj kuhinjski stroj z več pametnimi dodatki za pripravo lastnih testenin, stiskanje soka, mešanje smutija ali pripravo lastnih domačih burgerjev.
Količina:

Kapaciteta:
Največja prostornina zamrzovalne sklede je 750 g (približno 5 skodelic) končnega sladoleda.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Ankarsrum

Ankarsrum je švedska znamka kuhinjskih aparatov, ki združuje trajnost, unikaten švedski dizajn ter izjemno vzdržljivost. Njihov osrednji izdelek, Ankarsrum Assistent Original, je zasnovan in izdelan v Švedski ter lahko brez težav obdela do 5 kilogramov testa naenkrat.

Preveri vse artikle Ankarsrum
Nalaganje...