Big Green Egg Knjiga receptov "Modus Operandi" 900 strani + Delovni zvezek

Dobavljivost: Na zalogi

195,00 €

Kratek opis:

Postanite sam svoj kuharski mojster na Big Green Egg!


Z veliko ljubeznijo predstavljamo Modus Operandi. Spektakularna kuharska knjiga, kakršna še ni bila izdana. Še posebej za Big Green Egg. Skoraj 1000 strani z več kot 300 recepti in fotografijami za meso, divjačino, perutnino, ribe, morske sadeže, zelenjavo, sadje, sladice, slaščice ter kruh in testenine.


Kar najbolje izkoristite svoje Big Green Egg


Modus Operandi, skupaj z delovnim zvezkom in čudovitim boksom za shranjevanje, je publikacija, ki jo boste zagotovo želeli imeti doma. Je priročnik, vir navdiha in potovanja odkrivanja z vsako predstavljivo jedjo in sestavino; pa tudi vse tehnike kuhanja ter tehnične nasvete in trike, ki jih potrebujete, da boste kar najbolje izkoristili svoje Big Green Egg.


Presegli smo samega sebe. Vendar Smo naredili.


Dve leti izjemno trdega dela sta šli v izdelavo vseh receptov ter kuhanje in fotografiranje vseh jedi. In rezultat je bleščeč in slasten v ustih, če tako rečemo sami! Sveto pismo za pravega ljubitelja Big Green Egg!


Naš način dela je zdaj vaš način dela.Količina:

  • Jezik: angleški
  • Knjiga in delovni zvezek v kartonskem boksu
  • Knjiga: trda vezava
  • Število strani: 904
  • Dimenzije: 24 x 28 cm.

Delovni zvezek: Šivano-lepljeno

  • Število strani: 192
  • Dimenzije: 24,7 x 28,6 cm.
  • Ohišje: 24,9 x 28,7 x 8,85 cm

Pakirano: posamezno v kartonu

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...