Zaščitni trak za preprečevanje prehoda tekočine pri vakumiranju

Dobavljivost: Na zalogi

24,90 €

Kratek opis:

Nič več slabih varov na vrečkah zaradi tekočine, ki se nahaja v vrečki, še posebej pri vakumirkah katere varijo samo z enim varom, se lahko zgodi, da zaradi višje vsebnosti tekočine, tesnilni var ni popoln, da prihaja do neželenega prehoda zrakai. Zato je Lava LiquidStop odlična izbira! Primeren tudi za uporabo kot zaščita kosti, tako, da se vrečka se ne poškoduje pri vakumiranju ali kasneje.


Uporaba izvirnega Lava LiquidStop:  • Odrežite 30 cm širok trak 2 cm

  • Vstavite trak tik pod površino vara - Pomembno je, da je celotna širina vreče pokrita

  • Tekočina se nato kopiči v traku v postopku vakuumiranja

  • Var je čist in vrečka je zaprta

  • Zadošča na primer za do 600 vrečk širine 30 cm

  • Tehnične Lastnosti - Lava LiquidStop: Lava LiquidStop je sestavljena iz posebnega zračnega materiala (celulozni vložek), ki je pritrjen z laminacijo in izsekavanjem med dve plasti PE folije.


Zagotovo je Lava LiquidStop povsem primerna za hrano (testirano v skladu s standardom EN 1186-1115 in uredbo Direktiva 97/48 predpisi o hrani (SQTS). Proizvajalec je izdelek zaščitil s patenti. Izdelek ima tudi dokazilo o izjavi za varnost v skladu s § 35 standardom LMBG in DIN EN za IFU GmbH.


Opozorilo: Kljub Lava LiquidStop zaščiti ne more posesati večjih količin tekočine. To je priporočljivo uporabiti, če želite zamrzniti tekočine.

Količina:

Vsebina:

  • 1 Rola 30 cm x 12 m
  • Material: Celulozni vložek med dvemi PE folijami
  • Primerno tudi za zaščito kosti

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Dry-Ager

SUHO ZORENJE - UMETNOST PRIPRAVE MESA
 
Govedina potrebuje staranje In staranje potrebuje čas. Suho staranje - prevedeno "do suhe zrelosti" - je tradicionalni način staranja mesa, ki proizvaja izredno mehkobo in intenziven okus. Tehnika, stara več desetletij, skozi katero govedo doseže najvišjo možno stopnjo kakovosti. Da bi dobili odličen zrezek, ni potreben noben drug način priprave, ampak star, ki je spremenil proces zorenja.

Preveri vse artikle Dry-Ager
Nalaganje...