Nastavek za vakumiranje steklenih kozarcev za shranjevanje

Dobavljivost: Na zalogi

21,90 €

Kratek opis:

Lava adapter za vakumiranje kozarcev za vlaganje, ustreza vsem kozarčkom (kozarci za kisle kumarice, papriko, kisle kaše ...) z pokrovom z navojem in premerom stekla približno 8 do 9 cm in pri 2-delnih aluminijastih pokrivnih kozarcih (npr. Leifheit) do 8,5 cm premer pokrova.


Ravnanje je neverjetno enostavno!


Prilagodite vakuumski pokrovček in ga priključite na vašo Lava vakuumsko napravo, zaprite pokrov stekla, dokler ne gre nekoliko težje, nato nastavite sesalni nastavek na pokrov in stroj odstrani ves zrak iz steklenega kozarca po nekaj sekundah. To je to! Mimogrede, idealno za shranjevanje, ker potem dosežete visok vakuum v steklu.
Nasvet: Pred sesanjem omogočite hlajenje vsebine


Količina:

  • Pakiranje: 1 kos
  • Izdelana iz nezlomljive ABS plastike, s cevjo 85 cm
  • Sesanje je možno z vakuumskim aparatom kateri ima nastavek za cev (vse vakumirke La.Va)
  • Primerno za vse kozarce z navojem in premerom stekla s približno 8 do 9 cm in pri 2-delnih aluminijastih pokrivnih kozarcih (npr. Leifheit) do 8,5 cm premera pokrova.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Dry-Ager

SUHO ZORENJE - UMETNOST PRIPRAVE MESA
 
Govedina potrebuje staranje In staranje potrebuje čas. Suho staranje - prevedeno "do suhe zrelosti" - je tradicionalni način staranja mesa, ki proizvaja izredno mehkobo in intenziven okus. Tehnika, stara več desetletij, skozi katero govedo doseže najvišjo možno stopnjo kakovosti. Da bi dobili odličen zrezek, ni potreben noben drug način priprave, ampak star, ki je spremenil proces zorenja.

Preveri vse artikle Dry-Ager
Nalaganje...