Visokohladilne naprave Sammic so zasnovane za izboljšanje kakovosti in organizacije dela v restavracijah, slaščičarnah, pekarnah in sladoledarnicah. Velika moč, vsestranskost in zanesljivost so najbolj očitne lastnosti hitrih zamrzovalnikov Sammic. Hladilniki / zamrzovalniki Sammic izboljšujejo delo operaterjev in puščajo več časa za ustvarjalnost.
Kapaciteta: 5 x GN 1/1 / EN 600X400 (razdalja med pladnji: 70 mm).
Izhod:
Hlajenje: 20 kg / 90 '
Globoko zamrzovanje: 14 kg / 240 '
Hitro hlajenje pomaga ohranjati kakovost hrane, ohranja hranilne snovi in izboljšuje učinkovitost procesov kuhanja.
Širok nabor aplikacij
Zamrznjene pice, sveže testenine, slaščice, gastronomija, sladoledi, sladice, pekovski izdelki itd.
En kos opreme, več funkcij
- Hitro ohlajanje na +3ºC, ki zavira razmnoževanje bakterij, preprečuje dehidracijo hrane zaradi izhlapevanja in omogoča ohranjanje prvotnih lastnosti hrane pet do sedem dni.
- Globoko zamrzovanje na temperaturo v jedru -18 ºC v manj kot štirih urah, s čimer se prepreči nastanek makrokristalov, kar je bistveni pogoj, če naj - v času uporabe - nezamrznjena živila ohranijo prvotno konsistenco in kakovost.
- Samodejno ohranjanje pri vzdrževalni temperaturi, programirani po vsaki operaciji.
Robustna, higienska in zanesljiva konstrukcija.
- Izdelana iz nerjavečega jekla s higiensko katodno zaščito in enostavna za čiščenje
- Izolacija z ekspandirano poliuretansko peno v vodi brez CFC-jev in HFC-jev
- Visoko zmogljivi kompresorji za hitro hlajenje
- Posredni pretok zraka
- Vgrajen motor
- Freonsko hladilno sredstvo z nizko vsebnostjo GWP.
- Uparjalniki, obdelani s kataforezo za zmanjšanje vonjav in plesni, kar daje prednost zmogljivosti in trajnosti skozi čas.
Napredna nadzorna plošča
- Cikli glede na temperaturo, čas ali sondo jedra.
- Funkcija HARD za hitro hlajenje, SOFT za globoko zamrzovanje.
- Shranjevanje podatkov na koncu cikla.
- Ročno odtaljevanje zraka.
- Možnost prilagajanja in shranjevanja ciklov in nastavitev.
- HACCP funkcije za shranjevanje alarmov.
- Bluetooth povezljivost za največji nadzor nad procesi.
Posebni cikli
Predhodno hlajenje.
Sanitacija surovih rib.
Utrjevanje sladoleda.
Drugi izbirni cikli: odtaljevanje, notranja sterilizacija, hlajenje s sondo jedra.
Dobava iz zaloge ali po naročilu!