Litoželezna okrogla obojestranska polna žar plošča 27 cm - Plancha

Dobavljivost: Na zalogi

120,10 €

Kratek opis:

Litoželezna plancha ponev. Ta žar ponev iz litega železa naredi vaš Big Green Egg še bolj vsestranski. Na rebrasti strani, lahko pečete jedi iz nežnih sestavin, meso in ribje filete z zeliščno skorjico, ali sestavine, ki lahko padejo skozi rešetke v oglje. Rezine hamburger žemljice in panini bodo postali okusnejši po nekaj minutah na litoželezni plancha Rešetki. Gladka stran je zelo primerna za, med drugim, priprava palačink, blini in jajc. Litoželezna plancha posoda je primerna za modele Big Green Egg Small, MiniMax, Medium, Large do 2XLarge.


Količina:

  • Rebrasta stran je odlična za dodajanje začimb na hrano ali za praženje svinjskih zrezkov, vročih hrenovk, piščanca, belušev in zelenega fižola.
  • Uporabite gladko stran za zajtrk s palačinkami ali omeleto. Kanal za tekočino, da sokovi ne padajo na oglje.
  • Visokokakovostna litina
  • Vnaprej začinjeno s hrano varno spečemo z rastlinskim oljem
  • Štirje zavihki so zasnovani tako, da so kompaktni, vendar omogočajo enostavno rokovanje v obe smeri
  • Ekskluzivni Big Green Egg design - EGG
  • Zasnovan za par 27 centimetrsko posodo Skilet (izdelek: 120144, naprodaj ločeno), da se oblikuje Dutch oven za manjše velikosti EGG-ov.
  • Velikost 27 cm

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...