Lesni piškotki za dimljenje Hickory (beli oreh) 120 pak

Dobavljivost: Ni na zalogi

45,40 €

Kratek opis:

Hickory (beli oreh) piškotki za dimljenje, pakirano po 120 kos. Hickory:ima Značilen okus in se večinoma uporablja pri prekajevanju govedine in svinjine.


 


Ključ do uspeha Bradley prekajevanja so Bradley različne arome lesnih piškotkov. Za proizvodnjo uporabljajo trdne lesne opilke vezane skupaj s pomočjo natančne količine, pri uporabi kontroliranih pritiskov in gostote. Okus dima se določi s sorto lesa.

    
Jelša in javorjev les daje bogato aromo in poseben okus in se običajno uporabljajo z morskimi sadeži, šunko in slanino.
    
Močnejši in zelo različni okusi Mesquite in Hickory se običajno uporabljajo za proizvode iz govejega mesa in svinjine, kot so pleča in goveje prsi.
    
Apple in češnja dajejo slajše, milejši okus dima, pogosto se uporablja s perutnino in divjačinskim mesom.

Bradley piškotki proizvajajo dim in se zamenjajo vsakih 20 minut in proizvajajo čisto okus dima. Ko je piškotek zgorel se rahlo potisne iz elementa gorilnika do naslednjega piškotka in nato, da ugasne v loncu z vodo.Cikel se nadaljuje, dokler je prekajevalnik kadilec naložen s lesnimi piškotki.


 


Ko les gorise v začetnih minutah proizvede aroma dima. Medtem, kles katero ustvari dovolj toplote, da gori samoprinaša visoke temperature, kisline, smole in pline. To pa izkrivljala okus in videz prekajene hrane.Ko je les gori ni na tej stopnji nobenega nadzora nad pogoji za kuhanjeZ "Bradley Aroma Bisquettes" je ugibanje odpravljeno.

 


Ne samo, da Bradleyevi lesni piškotki odpravijo neželeno toploto, vendar je dim proizveden v Bradley-ju štirikrat čistejši od dima, ki se proizvaja ob žganju v ponvi ali pri gorenju v ostalih prekajevalnih napravah.

 

Količina:

  • Pakiranje; 120 kos
  • Teža pakiranja: 2,2 kg
  • Dimenzije pakiranja: 175 x 295 x 130 mm

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...