Big Green Egg Zunanji 8 cm termometer za merjenje temperature v Grillu

Dobavljivost: Na zalogi

99,70 €

Kratek opis:

Ta visokokakovostni veliki merilnik temperature s premerom 8 cm iz nerjavečega jekla - z lahko berljivim gumbom - natančno nadzira temperature znotraj kupole EGG-ja in vam omogoča, da dosežete in vzdržujete natančne temperature kuhanja.


750F ° / 400C °
Primeren za 2XL, XLarge in Large EGG-ji
Težka konstrukcija, hermetično zaprta
Zasnovan in izdelan v ZDA

Količina:

Namestitev:

Previdno vstavite steblo od zunaj skozi majhno luknjo v kupoli EGG; silikonska podložka naj ostane na zunanji strani EGG.
Previdno segajte v notranjost kupole in potisnite pritrdilno sponko na steblo. Stisnite posnetek, tako da zlahka drsi.
Potisnite steblo navzgor, da se silikonska podložka tesno prilega zunanjosti kupole. Za natančno odčitavanje mora biti termometer nameščen mimo utora na spodnjem delu stebla, kot je prikazano spodaj.
Ta termometer je tovarniško umerjen in nastavljen. Če ste na visoki nadmorski višini ali želite preveriti kalibracijo:
Čisto posodo z vodo zavremo.
Previdno položite konec sonde termometra v vrelo vodo mimo utora na spodnjem delu stebla. Pustite potopljeni vsaj eno minuto, pri čemer pazite, da se sonda ne ustavi in ​​ne pride v stik s posodo.
Vrelišče bo na morski gladini znašalo 100 ° C. Vrelišče se zmanjša za približno 2 ° z vsakim 1000 ’nadmorske višine. Če termometer na morski gladini ne odčita 212 ° F / 100 ° C, lahko kalibracijo ponastavite tako, da previdno držite glavo termometra in s ključem zavrtite šestkotno matico, da gumb za pomikanje v eno ali drugo smer premaknete.
POZOR - Vročega termometra ne nastavljajte z golimi rokami!
POZOR - Med držanjem v vrelo vodo termometra ne držite z golimi rokami, saj lahko pride do opeklin!
POZOR - Konica termometra je ostra, ne puščajte je brez nadzora in je ne dostavljajte otrokom.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...