Big Green Egg masivna lopatica za žar, nerjaveče jeklo

Dobavljivost: Na zalogi

34,60 €

Kratek opis:

Močna jeklena lopatica Big Green Egg je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla debeline 1,5 mm. Ima ergonomski ročaj in praktičen ročaj, ki omogoča, da ga obesite na polico katerega koli žara.


Uporablja se za prepletanje večjih kosov mesa, hamburgerjev in rib, položenih na rešetke žara.


Ta klasična lopatica ima tanek poševni rob, ki zdrsne pod vse, od hamburgerjev do morskih sadežev in piščanca, in je priročna za obračanje sendvičev s sirom na žaru ali stiskanje paninijev na rešetki. Prav tako olajša prenos sveže pečenih piškotov iz pekača na hladilno rešetko.


Kar najbolje izkoristite svoj Big Green Egg z našo ponudbo dodatkov. Kakšne so vaše želje? Kateri izdelki so na vašem seznamu želja? Ugotovite, kateri dodatki ustrezajo vašemu modelu, kako kar najbolje izkoristiti sestavine in kako povečati možnosti vašega EGG.


Spatule en Inox - Big Green Egg - Syst'm Déco

Količina:

  • Dolžina: 43 cm
  • Material: Nerjaveče jeklo

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...