Assistent Original Nastavek za valjanje testa za lazanjo 0,6-4,8 MM

Dobavljivost: Na zalogi

112,30 €

Kratek opis:

Originalni Pribor za Ankarsrum Original. 100% kakovost, ki ga v Italiji proizvaja Marcato, kateri ima več kot 80 let izkušenj pri izdelavi testenin. Namenjen je za izdelavo testeninskih trakov debeline med 0,6 - 4,8 mm. Širina role je145mm. 


Za pripravo testenin so na voljo trije različni dodatki: Ankarsrum Assistent Original, ena za lazanje, ena za fettuccine in druga za špagete. Nastavki za izdelavo Testenin so primerne za vse modele strojev (N1-N30).  • Dodatni nastavek za valjanje testa za pripravo testenin in lazanje.

  • Debelina valjanja med 0,6 - 4,8 mm

  • Večstopenjska regulacija debeline valjanja.

  • Robustna izdelava iz nerjavnega materiala

Količina:

  • Začnite z dovajanjem testo pri debelini 6 in nato postopoma zmanjšate debelino, dokler ne dosežete debelino, katero potrebujete. Ponovite postopek 6-7 krat na debelino 6. Ponovite 2-3 krat na vsaki drugi debelini.
  • Čiščenje po uporabi samo z mehko ščetko ter mehko krpo

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Ankarsrum

Ankarsrum je švedska znamka kuhinjskih aparatov, ki združuje trajnost, unikaten švedski dizajn ter izjemno vzdržljivost. Njihov osrednji izdelek, Ankarsrum Assistent Original, je zasnovan in izdelan v Švedski ter lahko brez težav obdela do 5 kilogramov testa naenkrat.

Preveri vse artikle Ankarsrum
Nalaganje...