Švedsko jeklo za peko pice, kruha in žara! Naše jeklo za pečenje se pridobiva iz švedskega rudnika Kiruna in predeluje v zaledju Norrlanda. Kjer nastaja tudi ročno izdelano brezovo veslo.
Pizza restavracijske kakovosti v 2 minutah
Nadgradite svojo navadno pečico, da bo lahko zagotavljala toploto, podobno pečici na drva, z jeklom za peko Ankarsrum! Jeklo deluje tudi za vse vrste kruha, ki imajo kratek čas peke in kot miza za cvrtje na zunanjem žaru.
Z Ankarsrum Baking Steel lahko svojo običajno pečico nadgradite tako, da bo lahko zagotavljala toploto, podobno pečici na drva – in tako dobite pico najvišje kakovosti v samo 2 minutah. Razlog, zakaj lahko dosežete tako visoko temperaturo, je, da v celoti izkoristite elemente žara pečice.
Jeklo postavite na rešetko na vrhu pečice, približno 5 cm od elementa žara. Vklopite najvišji učinek v načinu žara in pustite, da se jeklo segreje približno eno uro. Trdno jeklo za pečenje absorbira toploto elementa žara in se segreje do ekstremnih temperatur. Zapeljite svojo pico s pomočjo ročno izdelane lopatice za pico iz Ankarsruma – v samo dveh minutah imate kuhano vročo pico s hrustljavimi robovi in zlato rjavim dnom.
Jeklo za pečenje kot miza za praženje
Ali želite jeklo za peko uporabljati kot mizo za cvrtje? Zelo dobro se ujema tudi s hrbtnim jeklom Ankarsrum. Jeklo za peko lahko uporabite tudi na žaru, ne samo za pico, ampak tudi kot mizo za cvrtje vsega, od zelenjave do morskih sadežev in hamburgerjev. S trdnim jeklom za pečenje Ankarsrum dobite mizo za cvrtje, ki se ne ohladi, ne glede na to, kaj daste za surovino. Hrbtno jeklo iz Ankarsruma zmore večino stvari!
Dolga življenjska doba
Naše zadnje jeklo je lasersko izrezano iz trdne jeklene plošče in ga je praktično nemogoče uničiti. Zadnji jekleni del, tako kot naš Ankarsrum Assistent Original, se verjetno lahko deduje več generacij, če zanj dobro skrbimo. Pričakujemo, da bo zadnje jeklo trajalo vsaj 30 let.
Najpomembneje je, da je jeklo med skladiščenjem suho in čisto, da preprečimo nastanek rje. Sicer pa jeklo zdrži večino stvari! Če je bilo jeklo uporabljeno v pečici, je priporočljivo, da se ohladi vsaj eno uro, nato pa ga lahko operete in posušite.