A-Vac vakumske vrečke za suho zorenje mesa v traku 30 cm x 3 m

Dobavljivost: Na zalogi

19,90 €

Kratek opis:

Patentirane A-Vac vrečke in role za suho zorenje mesa ter za odlično suho staranje mesa, šunke, fermentiranih izdelkov in podobno ... Zaradi dimenzije si lahko sami kreirate dolžino vrečke - po potrebi.


Izdelane so iz Tub.10 materiala - pristen material, iz Evrope!


So odlične za suho staranja govejega kot tudi za sušeno stegno. Idealno tudi za: Suho in prekajeno meso; Kuhanih in fermentiranih izdelkov.


Doma lahko v hladilniku (pri približno do 3 ° C), z Lava Dry-aging vrečkami v 3 - 4 tednih spremenite normalno meso z zorenjem v popolno zorjeno govedino.  • Prosimo upoštevajte: Ta material (. Tub 10) je tudi odličen za suho šunko in se priporoča tudi: za sušenje in soljenega mesa; Kuhanih izdelkov in fermentiranih izdelkov.


Zaradi posebne lava membranskega vakuumske vreče, ki je prepustna za vodo, paro se arome koncentrirajo skozi postopek suhega zorenja v vrečki. V Lava A-Vac Dry-Aging vrečki poteka kompleksen biokemijski proces. To povzroči občutek najboljšega okusa katerega ste okusili doslej. Prvi ugriz se zdi, kot da ste jedli prvi zrezek svojega življenja. Vsa mišična vlakna bodo zelo mehka. Dotik raja, v nosu in v ustih.


Idealno za vakumiranje z Lava Vakumirkami  in tudi v vseh ostalih kakovostnih blagovnih znamkah. Podrobna navodila so priložena, kot tudi "vakuumski trakovi" za vse zunanje vakuumske aparate, da se zagotovi hiter in dober vakuum!


Količina:

Set vsebuje:

  • Vrečke za suho zorenje mesa dimenzij: 
  • 1x vrečka v traku velikosti L  30 cm x 3 m
  • Navodila za uporabo
  • Rebrasti adapterji za vakumiranje

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...