Lesni sekanci v kosih iz lesa jabolka se uporabljajo za poudarjanje okusa posameznih živil, saj jim dajejo naravno sladkost - odlični so pri pripravi rib, školjk, svinjine in perutnine. Pred uporabo jih je potrebno namočiti v vodo! Če ste pustolovskega duha, jih lahko za dodatno aromo namočite tudi v pivo, vino, sadni sok ali liker.
Podroben opis:
Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.
Lesni sekanci v kosih iz lesa jabolka se uporabljajo za poudarjanje okusa posameznih živil, saj jim dajejo naravno sladkost - odlični so pri pripravi rib, školjk, svinjine in perutnine. Pred uporabo jih je potrebno namočiti v vodo! Če ste pustolovskega duha, jih lahko za dodatno aromo namočite tudi v pivo, vino, sadni sok ali liker.
Podroben opis:
Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.