Kasumi profesionalni fleksibilni nož za filetiranje 18 cm VG-10 PRO 56018

Dobavljivost: Ni na zalogi

229,00 € 172,00 €

Kratek opis:

Kasumi vrhunski fleksibilni nož za filetiranje in predpripravo hrane z dolžino rezila 18 cm. 


Sumikama, proizvajalec Kasumi nožev, uvaja prve VG-10 "super jeklene" nože v zahodnem stilu. Ta serija Kasumi nožev se imenuje serija VG-10 Pro. Noži VG-10 so splošno znani kot večplastni noži prevlečeni z dekorativnim vzorcem na rezilu. Pro noži so noži z enojnim slojem VG-10 "super jekla" in so v debelini od 1,8 mm do 2,1 mm, odvisno od dolžine noža. Primerjajte to na približno z 3 mm do 5 mm VG-10 v večplastnem prevlečenim nožem. Enoslojni nož omogoča večjo stabilnost rezila, ker nimate več jekel z različno trdoto Rockwell kot pri večplastnim nožu. Z noži Kasumi VG-10 Pro dobite 4-krat več "super jekla" od nožev v plasteh po ugodni ceni.


VG-10 JEKLO


V-Gold št. 10 je visoko ogljikovo nerjavno jeklo s kobaltovim, kromovim, manganskim, molibdenskim in vanadijim dodatkom S trajnostjo ostrine in lahkoto ostrenja. V-Gold No. 10 je visoko kakovostno jeklo, razvito izključno za nože in škarje. Dodajanje kobalta temu jeklu zahteva posebno kaljenje, da bi kar najbolje izkoristili to jeklo in dosegli trdoto Rockwell 61-62 stopinj. Sumikama kot prvotni proizvajalec nožev VG-10 damascus ima veliko izkušenj z jeklom VG-10.


ROČAJ


Pro ročaj je kompozitni material s sijajnim videzom, podobnim granitu. Ročaj ima tudi značilen mozaični zatič, ki mu doda svojo lepoto.

Količina:

  • Blagovna znamka: Kasumi
  • Skupna dolžina 310 mm
  • Dolžina rezila 180 mm
  • VG10 Pro
  • Država porekla: Japonska
  • Ročaj: Antibakterijska metakrilna smola
  • Jeklo: VG-10

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...