R-Vac teksturirane vrečke za vakumiranje, primerne tudi za kuhanje 34 x 50 cm, 50 kos

Dobavljivost: Na zalogi

28,90 €

Kratek opis:

Najboljše vrečke za vakumiranje vaše hrane in druge izdelke (Made in Switzerland!). Te visokokakovostne embossed / teksturirane vrečke za vakuumske naprave lahko dobite v različnih velikostih in so kot nalašč za vaš Lava vakuumski aparat in so primerne tudi za vse druge vrste vakuumskih aparatov na trgu


Prednosti izdelkov:



  • Rahlo strukturirana / reliefna oblika

  • Ekstra fina struktura na eni strani (tekočine se zelo počasi dvigajo navzgor)

  • Opomba: Upoštevajte širino varjenja vaše vakuumske naprave!

  • Super močan in odporen material proti trganju, do 4-slojnega laminiranega PA / PE

  • Za vašo hrano samo najboljša kakovost Made in Switzerland - Narejeno v Švici  

  • 100% brez BPA in brez mehčalcev - vrhunska kakovost folije!

  • Airtight različica vseh reliefnih vakuumskih vrečk

  • Primerno za hlajenje in zamrzovanje za več let

  • Živilo varno, brez okusa in brez vonja

  • Primerno za Mikrovalovno pečico in kuhanje do + 95 ° C

  • Idealno tudi za kuhanje z nizko temperaturo Sous-Vide

  • Varno za uporabo v Pomivalnem stroju in zato večkrat uporabno!

  • Lava priporoča uporabo vakuumske naprave vedno s prvotnimi vakuumskimi folijami iz Lave, idealne so za vaš vakuumski aparat in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaših izdelkov.

Količina:

  • Dimenzija vrečk: 34 x 50 cm
  • Vrečke primerne za vse vakumirne aprate, še posebej za sesalne
  • 100% brez BPA in brez mehčalcev
  • Super močan in odporen material proti trganju, do 4-slojnega laminiranega PA / PE
  • Pakiranje: 50 kos

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Dry-Ager

SUHO ZORENJE - UMETNOST PRIPRAVE MESA
 
Govedina potrebuje staranje In staranje potrebuje čas. Suho staranje - prevedeno "do suhe zrelosti" - je tradicionalni način staranja mesa, ki proizvaja izredno mehkobo in intenziven okus. Tehnika, stara več desetletij, skozi katero govedo doseže najvišjo možno stopnjo kakovosti. Da bi dobili odličen zrezek, ni potreben noben drug način priprave, ampak star, ki je spremenil proces zorenja.

Preveri vse artikle Dry-Ager
Nalaganje...