Visokotlačni Pametni lonec na pritisk 5,7 l

Dobavljivost: Na zalogi

249,00 € 189,00 €

Kratek opis:

Ta pametni lonec na pritisk podjetja Espressions je fantastično vsestranski stroj. Z različnimi pametnimi vnaprej programiranimi programi, ki jih lahko izbere uporabnik, lahko v hipu pripravite rižoto, testenine, riž, perutnino, čili, juho in drugo. Poleg visokotlačne funkcije lahko kuhate počasi, dušite, aparat pa ima tudi funkcijo priprave jogurta.


Popoln paket za vse vaše kuharske potrebe. Da bi kar najbolje izkoristili funkcije pametnega lonca na pritisk, je opremljen z:


Visokotlačni pokrov
Stekleni pokrov (za druge programe, kjer visokotlačni pokrov ni potreben)
Trdna notranja posoda iz nerjavečega jekla
Košara za kuhanje na pari z zgornjim delom
Lopatica za mešanje
Posoda za merjenje


Components Smart Pressure Cooker


Kuhanje pod visokim pritiskom: okusna hrana v hipu!
V trenutku uživajte v okusni jedi. S predhodno programiranimi visokotlačnimi funkcijami lahko kuhate veliko hitreje kot običajno, ne da bi morali tam ostati. Kot so mehka rebrca v 15 minutah, cel piščanec ali dušeno meso v samo 40 minutah ali okusna rižota v samo 15 minutah.


Salmon dish


Notranja posoda iz nerjavečega jekla 5,7 L
Prostorna 5,7-litrska notranja posoda iz visokokakovostnega nerjavečega jekla ima to prednost, da je trpežna in enostavna za čiščenje. Poleg različnih predprogramiranih programov kuhanja lahko dušite tudi neposredno v loncu na pritisk. Ste pripravljeni na pripravo? S steklenim pokrovom bo ta luksuzna ponev izgledala odlično na kateri koli mizi.


Stainless steel inner pan


Pametno in varno
Pametni tlačni lonec ima edinstveno 'samodejno sprostitev tlaka' in zvočni signal po kuhanju fižola, riža, rižote ali testenin. Zaradi tega lonec na pritisk po pripravi ne nadaljuje s kuhanjem. Testenine 'al dente' tako rekoč.


Za programe, kot so Meat (meso), Stew (enolončnica) in Poultry (perutnina), po kuhanju preprosto pritisnite gumb 'Pressure Release', da para izstopi. Da bo kuhanje čim bolj varno.


Smart Pressure Cooker close-up


14 programov kuhanja
S številnimi programi kuhanja lahko vedno pripravite svoj najljubši recept. Pametni tlačni lonec lahko uporabite tudi kot priročno posodo za cvrtje in peko, na primer za kratko karamelizacijo mesa pred kuhanjem ali počasnim kuhanjem.


Visokotlačni programi so: juha, fižol/čili, meso/enolončnica, perutnina, večzrnati izdelki, kolači, testenine, riž/rižota, ročni, parni/samočistilni in sterilizacija.


Ostali programi so: Jogurt, Dušenje in Počasno kuhanje.


Količina:

  • Moč: 1000 W
  • Notranja posoda iz nerjavečega jekla
  • Kapaciteta posode: 5,7 l
  • Material posode: Nerjaveče jeklo
  • 14 programov upravljanja

ESPRESSIONS EP6000 Akıllı Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu - Kılavuzlar+

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...