Sous Vide akcijski komplet s Cirkulatorjem in posodo 12l

Dobavljivost: Ni na zalogi

261,00 € 199,40 €

Kratek opis:

Ne izgubljajte časa in si zagotovite komplet sous vide, ki ga sestavljajo:  • Lavide Sous-Vide-palični cirkulator LX.20

  • Sous-vide posoda 12 litrov, s pokrovom

  • Držalo za vrečke iz nerjavečega jekla Sous-vide

  • Sous-vide neoprenski izolacijska prevleka


Prihranite več kot 20% v kompletu (42,85 EUR) v primerjavi s posameznim nakupom!


Set vsebuje vse, kar potrebujete za profesionalno kuhanje sous videa. Razvajajte svojo družino ali prijatelje s popolnoma kuhanim mesom, ribami ali zelenjavo. S tem kompletom ste odlično opremljeni tudi za božično pečenko ali silvestrovo in ustvarjate kuharske rezultate tako kot v zvezdniški kuhinji - in vse to brez stresa. Še vedno iščete primerno božično darilo za kuharja? Vsekakor ne boste zgrešili s tem Sous-Vide-kompletom.


Sous-Vide-Stick LX.20 navdušuje s svojo neverjetno močjo (1200 W) in visoko natančnostjo +/- 0,1 ° C. To zagotavlja popolne rezultate kuhanja.


Posoda Sous-Vide (12 litrov) iz toplotno odporne, prozorne plastike ima v pokrovu za Sous-Vide-Stick LX.20 prilagojeno odprtino. To pomeni, da tudi pri daljšem času kuhanja voda ne izhlapi, toplota pa ostane v bazenu še dlje časa.


Z izolacijsko prevleko iz visokokakovostnega neoprena prihranite 25-30% energije med kuhanjem Sous-Vide. Poleg tega pokrov posode Sous -Vide pomaga ohranjati natančno temperaturo med kuhanjem - tako lahko dosežete še bolj popolne rezultate


Da bi dosegli enakomerne rezultate pri kuhanju pri pripravi več vrečk hkrati, jih je mogoče vpeti v praktično držalo za vrečke Sous-Vide. To preprečuje, da bi vrečke plavale navzgor.

Količina:

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...