Polica za klobase, salame in šunko za Dry-Ager DX1000

Dobavljivost: Na zalogi

80,40 €

Kratek opis:

Primerna polica za klobase za vaš DRY AGER DX 1000. Genialna rešitev 2 v 1 za klobase in izdelke iz šunke (zakonsko zaščitena). Odvisno od vaših zahtev, obstajata dva načina uporabe te police za klobase. Preprosto z obračanjem police, rafinirana oblika mrežice se lahko uporablja za različne vrste klobas in šunke. To je idealen način, da obesite strune klobas in šunke, pa tudi par klobas. 



  • A) „pritrdilne vrvice“ usmerjene navzgor: strune klobase ali preje za klobaso lahko preprosto visi nad vsakim ušescem (glej sliki 2 in 3 izdelka). Ni več potrebe po S-kavlju ali drugem pripomočku.

  • B) "Pripenjalni vijaki" so usmerjeni navzdol: to je preprost način za pritrditev parov klobaso v zarezo.

  • Ta polica za klobase zavzema le polovico globine DRY AGER DX 1000 in to zagotavlja prožno namestitev v hladilnik za suho staranje. Dve polici za klobase so lahko nameščen na vsaki ravni.


Količina:

  • "Must Have" za klobase, salamo in šunko.
  • Idealen način za obešanje in staranje klobas in šunk v strunah ali po paru.
  • Primerna za Dry-Ager model DX1000
  • Ena polica zavzame polovično površino prostora
  • Dovoljena obremenitev na polico: 20 kg

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Dry-Ager

SUHO ZORENJE - UMETNOST PRIPRAVE MESA
 
Govedina potrebuje staranje In staranje potrebuje čas. Suho staranje - prevedeno "do suhe zrelosti" - je tradicionalni način staranja mesa, ki proizvaja izredno mehkobo in intenziven okus. Tehnika, stara več desetletij, skozi katero govedo doseže najvišjo možno stopnjo kakovosti. Da bi dobili odličen zrezek, ni potreben noben drug način priprave, ampak star, ki je spremenil proces zorenja.

Preveri vse artikle Dry-Ager
Nalaganje...