Panasonic Eneloop PRO polnilne baterije AA 2500 mAh v ECO pakiranju

Dobavljivost: Na zalogi

20,20 €

Kratek opis:

Baterije Eneloop PRO so idealne za napajanje energijsko intenzivnih naprav, kot so bliskavice, brezžične tipkovnice in miške, krmilniki za igre, radijsko vodene igrače in različni gospodinjski aparati. Z baterijami eneloop PRO lahko vse te naprave zdržijo veliko dlje.


Kaj je eneloop?
eneloop je zelena nova generacija polnilnih baterij, vnaprej napolnjenih, energijsko in denarno varčnih polnilnih baterij, ki jih je mogoče reciklirati in jih je mogoče napolniti in izprazniti do 2100-krat (do 500-krat za eneloop PRO). Prodajajo se v več kot 80 državah po vsem svetu, njihov japonski dizajn in japonsko proizvodnjo pa cenijo potrošniki po vsem svetu.


Gospodarske koristi
Čeprav so začetni stroški nakupa v primerjavi z drugimi baterijami in baterijami za ponovno polnjenje lahko razmeroma visoki, se bo to nadomestilo z dolgoročnim in stabilnim delovanjem v številnih ciklih polnjenja in praznjenja. Naložba v tehnologijo eneloop se povrne že po nekaj ciklih polnjenja, dolgoročni dobiček pa je zelo visok.


Baterija s stabilno napetostjo
Ena od glavnih značilnosti tehnologije eneloop je stabilen nivo napetosti. To je eden od razlogov, zakaj lahko na primer z baterijo eneloop posnamete veliko več fotografij.


Delovanje pri nizki temperaturi
Baterije eneloop odlično delujejo pri 0°C in se lahko uporabljajo tudi pri -20°C (čas delovanja bo krajši kot pri sobni temperaturi).


Enostavno polnjenje
Vse polnilnike, ki so namenjeni polnjenju nikelj-metal-hidridnih (NiMH) baterij, je mogoče uporabiti za polnjenje polnilnih baterij eneloop.

Količina:

  • Nova izboljšana serija HCDE
  • Nova okolju prijazna embalaža za shranjevanje polnilnih baterij
  • največja zmogljivost med novo generacijo 2500 mAh polnilnih baterij
  • po 12 mesecih po polnjenju ohrani 85% energije!
  • deluje pri nizkih temperaturah do -20°C. C!
  • v proizvodnem procesu polnijo s sončno energijo
  • Narejeno na Japonskem

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...