MinoSharp vrhunski keramični brusilnik za nože 550 BR Plus3 rdeče / črn

Dobavljivost: Ni na zalogi

77,00 €

Kratek opis:

minoSharp keramični brusilnik 550 BR Plus3 rdeče / črn. Originalni MinoSharp Plus3 se lahko uporablja za vse vreste nožv, brez valov ali z enostranskim robom. Za doseganje najboljših rezultatov brušenja se rezila brusijo na visokokakovostnih in zamenljivih keramičnih brusilnih kolesih, ki se vedno hladijo z vodo. MinoSharp 550BR ima optimalen rezultat brušenja s tremi brusi v različnih velikostih zrn iz kakovostne keramike.


Mino Tsuchida živi in razvija na Japonskem, ampak je tudi po svetu znan kot "brusni guru". Že več let, Mino razvija, pod zaščiteno blagovno znamko minoSharp in je lastnik serije artiklov za brušenje, ki je neskončna in postavlja nove standarde na področju kakovosti in funkcije. Ročni brusilniki minoSharp so "Made in Japan" in so primeren dodatek k evropskim nožem za kakovostno brušenje kot japonski nož. So dobra alternativa brusnim kamnom, ko je potrebno hitro in dobro Naknadno brušenje. Brusne plošče so izdelane iz kakovostne keramike, so zamenljivi in ​​se lahko ohladijo z vodo. "Pregrevanje" za zahtevne liste rezil je zato izključena s minoSharp. V brusi zagotovimo zelo fin in natančen rez. Za razliko od večine poceni ročnih brusilnikov generira MinoSharp zelo nizek odvzem materiala na bruse in prepreči cefranje rezalnih robov. minoSharp ročni brusilniki so zato primerni tudi za visoko kakovostne nože. Nekaj ​prehodov preko brusa za dober rezultat ostrenja.


Ročni mlinček minoSharp je idealen za kuharje, ki potrebujejo hiter, čist, prihranek časa in predvsem enostavna rešitev za ostrenje noža. Enostaven za uporabo in pripravljen za uporabo v roku 5 minut (nalijete vodo v rezervoar za brušenje in počakate, da se brusni kamen namoči do 15 minut z vodo), MinoSharp ročni brusilnik je nepogrešljiv in zelo uporaben pomočnik, prihrani veliko časa in ne zahteva veliko.


Količina:

  • z izmenljivimi keramičnimi brusi
  • 3 različne zrnatosti velika / srednja / fina
  • za vse nože brez valov ali enostranske
  • MinoSharp brusilci nožev so bili testirani v CATRA, vodilnem neodvisnem inštitutu za ostrenje nožev v Angliji (Sheffield) ter pridobil odobritev.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...