Grebljica za čiščenje pepela - Smal, MiniMax, Mini

Dobavljivost: Na zalogi

22,50 €

Kratek opis:

Grebljica je popoln pripomoček za odstranjevanje majhne količine pepela, ki se nabira na dnu EGGa. Z drogom na koncu orodja za pepel preprosto potegnete pepel iskozi spodnja vratica iz nerjavečega jekla.Grebljica služi tudi kot orodje za premešanje oglja pred prižigom ali pri dodajanju oglja med delom.


 

Količina:

Grebljica je odlično orodje za odstranitev majhne količine pepela, ki se nabere na dnu žara. S kljuko na koncu grebljice enostavno potegnete pepel iz spodnjih, jeklenih vratc.

Podroben opis:

  • Udoben in dobro prijemljiv ročaj.
  • Priporočena je uporaba smetišnice za pepel.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...