Espressions aparat za izdelavo sojinega mleka in še Več

Dobavljivost: Ni na zalogi

159,00 €

Kratek opis:

Prvi kuhinjski robot, s katerim lahko v lastni kuhinji pripravite sveže sojino, mandljevo mleko ter celo juhe in riževe testenine. Idealno, če želite začeti s popolnoma vegansko prehrano ali če ne prenašate laktoze. Popolnoma rastlinska osnova je vedno večji trend in je popolna, če hranila pridobivate iz drugih izdelkov. Soja je idealen vir za uravnoteženo paleto beljakovin, železo preprosto dobite iz polnozrnatih izdelkov in temne listnate zelenjave, oreščki in semena zagotavljajo zadostno količino omega 3, številni nadomestki mesa pa so obogateni s pomembnim vitaminom B12. Dober kompromis!

Mimogrede, ali ste vedeli, da je sojino mleko že štirideset let najbolj priljubljen nadomestek za mlečne izdelke! Vsebuje tudi zelo malo kalorij, je poln beljakovin in ga je enostavno pripraviti sami. Mandljevo mleko si lahko enostavno pripravite tudi sami z napravo "Soya Milk Maker and More", ta napitek vsebuje veliko enkrat nenasičenih maščobnih kislin. Ko ga naredite sami, določite, kako sladko bo. Poskusite tudi riževo mleko, lahko prebavljivo, polno vlaknin in brez holesterola! Imate raje nekoliko bolj kremno mleko? Potem pojdite na kokosovo mleko, polno magnezija in železa, čudovito osvežujoče!

Espressions "Soya Milk Maker in več" je izdelan iz visokokakovostnih materialov in ima izoliran vrč z dvojno steno s prostornino 1,3 litra.


Eksperimentirajte z recepti sami ali uporabite eno od najmanj devetih vnaprej programiranih funkcij, s katerimi je z "Soya Milk Maker in več" sojino mleko, mandljevo mleko, fina juha, hitro sojino mleko, žitno mleko, kaša, smuti, orehovega mleka in riževe paste.enostavno pripraviti
Enostaven meni za upravljanje. Prostornina: 1,1 do 1,3 litra. 2 do 4 osebe.
Izdelano iz visoko kakovostnih materialov. Izoliran vrč z dvojno steno. Jasno berljiv LCD zaslon s časovnikom, prikazom temperature in prikazom funkcij.
Zelo enostaven za čiščenje.


Količina:

  • Programabilno Da
  • Funkcija ohranjanja toplote Da
  • Časovnik Da
  • Skladiščenje kablov 
  • Moč 1400 W
  • Prostornina 1,3 litra
  • Referenčna številka(e) EP9100

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...