Big Green Egg lesene police za MiniMax iz lesa Akacije

Dobavljivost: Na zalogi

138,40 €

Kratek opis:

EGG Mates® police so preprost in priročen dodatek vašemu Big Green Eggu, saj zagotavljajo delovno in servisno površino tam, kjer jo potrebujete.


NOVE Acacia lesene police za MiniMax Big Green Egg so primerno zasnovane za enostavno namestitev in odstranitev ... kot nalašč za to, ko jemljete ta prenosni EGG na plažo, v kamp ali v prtljažni prostor. EGG Mates police so namenjene za EGG MiniMax v prenosnem podstavku ali tudi skupaj s prenosnim gnezdom, ko ste na poti!


Zagotavljajo neprimerljivo delovno in servisno območje za MIniMax v podstavku in so tako privlačne, kot so funkcionalne, zato so te nove police primerne za vse zunanje razmere.


Minimax Egg with Acadia Wood Egg Mates in Portable Nest in backyard setting

Količina:

  • Kovinska držala in obešala za orodje - močna, trpežna in zelo malo dovzetna zaradi širjenja ali krčenja zaradi spremembe temperature in vlažnosti
  • Les prevlečev z  oljem z UV stabilizatorji
  • Enostavno odstranite, ko jih ne uporabljate
  • 2 Kos v kompletu

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...