Big green egg dodatna modularna omarica z vrati

Dobavljivost: Na zalogi

1.274,90 €

Kratek opis:

Praktična dodatna modularna razširitvena omarica k modularnemu podstavku za vašega EGG-a. Narejena je iz prašno lakiranega aluminija in zato trajna. Razširitvena omarica vključuje en konektorski paket (povezuje razširitveno omarico z EGG modularnim okvirjem ali razširitvenim okvirjem). Priloženi so 4 izravnalni elementi, noge imajo tudi možnost namestitve koles. Dodajte kombinacijo čudovitih vložkov, da prilagodite svoj prostor za kuhanje na prostem.


Zgradite svojo zunanjo kuhinjo korak za korakom z novim sistemom Big Green Egg Modular podstavkov! Začnite z okvirjem za vaš EGG, nato pa dodajte svojemu EGG podstavku z razširitvenimi okvirji in različnimi lepimi in funkcionalnimi vložki. Ne boste verjeli koliko je možnosti! Zgradite zunanji delovni prostor, ki je lahko prilagojen velikosti in slogu. Začnite zdaj in dodajte pozneje. Vsi vložki so standardizirani - isti vložek se ujema z zgornjim okvirjem in spodnjim okvirjem police.


Dobava po naročilu


Količina:

  • Razširitvena omarica vključuje en konektorski paket (povezuje razširitveno omarico z Modularno mizo za EGG ali razširitvenim okvirjem)
  • Prašno lakirana aluminijasta konstrukcija
  • Vodotesna vrata nudijo zaščita pred vodo za oglje in EGGcessories; vključuje eno polico iz nerjavečega jekla
  • Priloženi so 4 izravnalni elementi, noge imajo lahko tudi 4" kolesa (dodatna oprema)

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...