Big green egg dodatna modularna omarica z vrati

Dobavljivost: Na zalogi

1.238,30 €

Kratek opis:

Praktična dodatna modularna razširitvena omarica k modularnemu podstavku za vašega EGG-a. Narejena je iz prašno lakiranega aluminija in zato trajna. Razširitvena omarica vključuje en konektorski paket (povezuje razširitveno omarico z EGG modularnim okvirjem ali razširitvenim okvirjem). Priloženi so 4 izravnalni elementi, noge imajo tudi možnost namestitve koles. Dodajte kombinacijo čudovitih vložkov, da prilagodite svoj prostor za kuhanje na prostem.


Zgradite svojo zunanjo kuhinjo korak za korakom z novim sistemom Big Green Egg Modular podstavkov! Začnite z okvirjem za vaš EGG, nato pa dodajte svojemu EGG podstavku z razširitvenimi okvirji in različnimi lepimi in funkcionalnimi vložki. Ne boste verjeli koliko je možnosti! Zgradite zunanji delovni prostor, ki je lahko prilagojen velikosti in slogu. Začnite zdaj in dodajte pozneje. Vsi vložki so standardizirani - isti vložek se ujema z zgornjim okvirjem in spodnjim okvirjem police.


Dobava po naročilu


Količina:

  • Razširitvena omarica vključuje en konektorski paket (povezuje razširitveno omarico z Modularno mizo za EGG ali razširitvenim okvirjem)
  • Prašno lakirana aluminijasta konstrukcija
  • Vodotesna vrata nudijo zaščita pred vodo za oglje in EGGcessories; vključuje eno polico iz nerjavečega jekla
  • Priloženi so 4 izravnalni elementi, noge imajo lahko tudi 4" kolesa (dodatna oprema)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Nalaganje...