Žar Big Green Egg

Ali ste eden tistih, ki poje slavospeve okusnemu kosu jagenjčka? Eden tistih, ki mu domišljija podivja ob pogledu na svežo ribo? In imate željo poizkusiti nove recepte, nove okuse in hrano, ki je še niste spoznali? Potem je Big Green Egg prava stvar za vas!

Big Green Egg je narejen tako, da vam ponudi kolikor je le mogoče – ali pa še več – kulinaričnih užitkov zunaj, kot jih imate v kuhinji. V kulinariki velja splošna resnica, da je merilo za odličen žar priprava okusnega in sočnega zrezkaBig Green Egg žar od tega pravila ne odstopa. V njem lahko hrano kuhate, grejete, pečete, dimite ali pa ga preprosto uporabljate kot pečico. Priprava katerekoli vrste mesa, rib, pizze, kruha, juh, zelenjave – vse to je mogoče z Big Green Egg žarom. Neprecenljivo!

Koncept Big Green Egg žara je bil razvit na podlagi 3000 let stare glinene posode, ki so jo izboljšali v NASA razvojnem centru v Ameriki in prilagodili za današnjo, moderno uporabo. Trpežni Big Green Egg je narejen iz neuničljive keramike, ki lahko prenese tako nizke, kot visoke temperature! ORIGINAL že od leta '74!

Prav zaradi teh razlogov ni nobeno presenečenje, da je na svetu že več kot 500000 zadovoljnih Big Green Egg uporabnikov!

Boste postali eden izmed njih?

 

 

   
Nalaganje...