Kuhinjski aparati

   
 1. Plinska pločevinka z Butan plinom za gorilnik in štedilnik
  Plinska pločevinka z Butan plinom za gorilnik in štedilnik
  €3,20

  Pločevinka s plinom Butan za hitro menjavo in prenosno uporabo. Namenjena je Samo za uporabo v kombinaciji s prenosnim plinskim štedilnikom (147610) in crème-brûlée gorilnikom (198216).

  Ni primeren za polnjenje plinskih vžigalnikov itd..

  Poglej podrobnosti
 2. Termometer za hladilnik in zamrzovalnik INOX
  Termometer za hladilnik in zamrzovalnik INOX
  €6,60

  Priročen ter zelo uporaben termometer za hladilnik oziroma zamrzovalnik. Ohišje iz nerjavečega materiala in ima skalo za enostavno odčitavanje. GVgrajena kljukica za obešanje ter stojalo za postavitev.

  • Stainless Steel
  Poglej podrobnosti
 3. Stekleni pokrov v obliki zvona za uporabo z dimnim infuzorjem
  Stekleni pokrov v obliki zvona za uporabo z dimnim infuzorjem
  €14,50

  Stekleni pokrov v obliki zvona je Idealen za uporabo v kombinaciji z dimnim infuzorjem, da ustvarite spektakularen način predstavitve jedi strankam.

  Poglej podrobnosti
 4. Digitalni termometer za pečenje s časovnikom
  Digitalni termometer za pečenje s časovnikom
  €19,40

  Termometer z žico je odlično uporaben pri vsakršni peki večjih kosov mesa, še posebno v načinu "low&Slow". Vgrajeni timer- časovnik nam omogoča nastavitev predvidenega časa pečenja. Uporaben je do meritve temperatur do 300°C. Potrebne baterije za delovanje so priložene.

  Poglej podrobnosti
 5. Termo vrč z dvojno steno inox vakum 2l Kitchen line
  Termo vrč z dvojno steno inox vakum 2l Kitchen line
  €21,90

  Kakovosten termo vrč narejen iz nerjavnega jekla ter PP pokrovom za odlično uporabnost. Ima dvojno steno in odlične izolativne lastnosti zaradi vakuma med stenami. Kapaciteta 2 l. Odlično tudi za profesionalno uporabo.

  • Not dishwasher safePolypropyleneStainless Steel
  Poglej podrobnosti
 6. Lesni drobljenec za dimljenje 4 vrste x 250 ml
  Lesni drobljenec za dimljenje 4 vrste x 250 ml
  €21,90

  Komplet zelo drobnih aromatičnih lesnih sekancev za dimljenje. Za uporabo s proizvajalci hladnega dima / dimnimi pištolami. Set iz štirih 250 ml posod z različnimi vrstami lesa: češnja, hrast, hikorija in mesquit.

  Poglej podrobnosti
 7. Električni INOX grelni kotliček za vodo 1,8 l
  Električni INOX grelni kotliček za vodo 1,8 l
  €26,90 €22,40

  Električni grelnik za vodo kapacitete 1,8l naj bi bil vedno pri roki za hitro segrevanje vode pri kuhanju ali pa za pripravo čaja. Ohišje narejeno iz nerjavečega jekla nudi zelo dolgo življensko dobo ter lahko vzdrževanje.

  • New Polypropylene Stainless steel 18/8
  Poglej podrobnosti
 8. Digitalna natančna kuhinjska tehtnica do 5 kg INOX
  Digitalna natančna kuhinjska tehtnica do 5 kg INOX
  €31,90 €27,90

  Nepogrešljiva v vsaki kuhinji je natančna digitalna tehtnica. Možnost tehtanja do 5 kg in z natančnostjo 1 g. Avtomatska Tara funkcija ter indikacija preobremenitve in nizkega stanja baterij.

  • New Stainless Steel
  Poglej podrobnosti
 9. Aparat za hladno dimljenje in infuziranje dima - Pokončni
  Aparat za hladno dimljenje in infuziranje dima - Pokončni
  €27,90
  • Aparat za dimljenje prinese v vašo kuhinjo ali bar privlačnost in edinstvenost. Pravzaprav ni druge metode, ki vam omogoča, da naredite tako razliko v okusih. Aparat ponuja alternativo tradicionalnim metodam dimljenja. Danes lahko solatam, čokoladi, kolačem, omaka, maslu, sadju, sladicam in drugim kulinaričnim dobrotam dodamo aromo naravnega in hladnega dima. Omogoča dodajanje okusov in enostavno prilagajanje intenzivnosti.
  • Izbor vnetljivih snovi, ki jih želite uporabiti za dimljenje je pravzaprav brezmejen. Uporabite lahko lesne sekance, čaje, zelišča, začimbe in celo seno in posušene cvetove. Omejitev je samo vaša domišljija. Zelo trpežni aparat deluje na baterije, kar vam omogoča, da enostavno eksperimentirate in ustvarjate podpis kulinaričnim kreacijam po izjemno nizki ceni na porcijo.
   
  
  • AluminumNew
  Poglej podrobnosti
 10. Termometer za merjenje temperature hrane od –50° to 300°C z zložljivo sondo
  Termometer za merjenje temperature hrane od –50° to 300°C z zložljivo sondo
  €29,90

  Priročen termometer z zložljivo sondo s Temperaturnim območjem od –50 ° do 300 ° C. Merska enota ° C ali ° F. Stopnja 0,1 ° C, natančnost med 1 ° C in 100 ° C. Način zaklepanja - za stalno spremljanje temperatur. Min / max temperatura. Z zložljivo 110 mm dolgo sondo iz nerjavečega jekla. Samodejno se izklopi po 60 minutah. Baterija je priložena.

  Digital Thermometer with probe HENDI® | BBQ.gr

  Poglej podrobnosti
 11. Plinski gorilnik za flambiranje z avtomatskim prižiganjem
  Plinski gorilnik za flambiranje z avtomatskim prižiganjem
  €39,90

  Postanite pravi umetnik flambiranja in priprave sladic. Kuhinjski gorilnik za flambiranje, kakršnega uporabljajo mnoge restavracije in gostilne vam to sedaj omogoča. Sedaj si lahko creme brulee in mnoge slaščice pripravite kar doma. Pustite domišljiji prosto pot in ustvarjajte svoje umetnine. Gorilnik vam zavzame zelo malo prostora je praktičen in enostaven za uporabo. Za polnjenje s plinom priporočamo uporabo originalnih kartuš. Uporaba je možna tudi za prižiganje oglja v žarih.

  Poglej podrobnosti
 12. Namizni ročni stroj za izdelavo testenin do širine 140 mm
  Namizni ročni stroj za izdelavo testenin do širine 140 mm
  €41,90

  Priročen kakovosten stroj za izdelavo testenin in rerzancev je nepogrešljiv aparat v vsaki kuhinji. Ima 7 nastavitev debeline valjanja med 0,2 do 2,5 mm.Priročno pritrdilo za fiksiranje aparata.

  • AluminumNewNot dishwasher safeStainless Steel
  Poglej podrobnosti
 13. Infrardeči laserski ročni termometer z natančnim odčitavanjem od -32°C do 400°C
  Infrardeči laserski ročni termometer z natančnim odčitavanjem od -32°C do 400°C
  €60,90 €49,00

  Priročen in uporaben infrardeči termometer z laserskim kazalnikom za natančno določanje mesta odčitavanja. Ima visok in natančen razpon odčitavanja temperature. Uporabno povsod tam kjer je zelo pomembna površinska temperatura, kot so npr. zamrzovalnice, hladilnice, peči, transport hrane in podobno...

  Poglej podrobnosti
 14. Termo vrč z dvojno steno 18/10 vakum 1,5l Profesional
  Termo vrč z dvojno steno 18/10 vakum 1,5l Profesional
  €59,90 €49,90

  Visoko kakovosten in estetski termo vrč narejen iz nerjavnega jekla 18/10 ter kromirano površino za odličen izgled. Ima dvojno steno in odlične izolativne lastnosti zaradi vakuma med stenami. Kapaciteta 1,5 l. Odlično za profesionalno uporabo.

  • Dishwasher safeStainless steel 18/10
  Poglej podrobnosti
 15. Ročni V rezalnik za zelenjavo z dvojnim rezilom
  Ročni V rezalnik za zelenjavo z dvojnim rezilom
  €52,90

  Nepogrešljivi rezalnik za zelenjavo s priročnim V rezilom ter dodatnim rezilom za različne reze zelenjave. Enostavna nastavitev debelina rezanja obeh rezil, ter priložena škatla za shranjevanje dodatnih rezil.

  • ABS plastic Dishwasher safe New Polypropylene Stainless Steel
  Poglej podrobnosti
 16. Električni kuhalnik za riž s funkcijo kuhanja na pari
  Električni kuhalnik za riž s funkcijo kuhanja na pari
  €53,90

  Kuhalnik za riž narejen iz nerjavečega jekla Skuha riž in ga samodejno ogreje. Primerno za 10 merilnih skodelic suhega riža. Dodana plastična košara za paro, ki jo uporabljate med kuhanjem s paro. Vključena merilna skodelica in riževa žlica. Enostavno čiščenje zahvaljujoč odstranljivi aluminijasti posodi.

  240410_9.jpg

  Poglej podrobnosti
 17. Električni grelnik za vroče napitke Inox 6,8 l
  Električni grelnik za vroče napitke Inox 6,8 l
  €75,90 €54,00

  Kakovosten grelnik za vroče napitke z Enostenskim brušenim ohišjem iz nerjavečega jekla in pokrovom s ključavnico. Idealno za kuhano vino in vrelo vodo ali za čaj ter druge napitke, deluje samodejno in pijače ohranja tople pri serviranju. Temperatura nastavljiva do 110 ° C. Čas, potreben za vretje ± 45 min. Zaščiten pred delovanjem brez vsebine. Z zunanjim merilnikom nivoja in polipropilensko pipo za točenje brez kapljanja . Ni primerno za vročo čokolado.

  Image result for hendi 211243

  Poglej podrobnosti
 18. Ročni profesionalni rezalnik za zelenjavo - Mandolina
  Ročni profesionalni rezalnik za zelenjavo - Mandolina
  €64,90

  Ročni rezalnik za zelenjavo z nastavljivo debelino in priloženimi nastavki za različno rezanje na rezine ali Julliene. >Narejena je iz nerjavečega materiala ter priložen nsatavek - držalnik za rezanje.

  • ABS plastic Dishwasher safe Polypropylene Stainless Steel
  Poglej podrobnosti
 19. Roesle plinski gorilnik za Fondue
  Roesle plinski gorilnik za Fondue
  €65,50

  Plinski gorilnik za fondue. Enostaven in priročen za uporabo s ponovnim polnjenjem. Višina 67 mm, premer 76 mm. Uporablja se lahko tudi kot grelnik posode in podobno.

  Poglej podrobnosti
 20. Aparat za smetano ter tople in hladne pene Profi line 0,5l
  Aparat za smetano ter tople in hladne pene Profi line 0,5l
  €82,40 €69,90

  Profesionalna steklenica iz nerjavnega jekla s potisnim plinom NO2 za pripravo vročih ali hladnih krem, espum, finger food-ov, pen, stepene smetane vsebine 0,5 litra. Priloženi trije kovinski nastavki za različno uporabo.

  • Dishwasher safe
  • Stainless Steel
  Poglej podrobnosti
Loading...