Big Green Egg Litoželezna posoda s pokrovom - "Dutch Oven" 5,2 l

Dobavljivost: Na zalogi

113,30 €

Kratek opis:

Multi-funkcionalna, učinkovita in narejena,  da traja vse življenje - tradicionalna litoželezna posoda - Dutch Oven - je favorit za kuhanje enolončnic, juh, chilija in podobno na Big Green Egg-u. Idealno za dušenje, peko, sotiranje in praženje. Zaradi svojevrtne izdelave se bo Dutch Oven izboljševal z svojo uporabo skozi leta!


Velik pokrov ročaja za lahko prijemanje pokrovke in praktična ročaja za dvig posode. Prostornina je: 5,2 l


Primeren za uporabo v Big Green Egg žarih od Medium do XXLarge.

Količina:

  • Prostornina 5,2 l
  • Primeren za: Medium, Large, XLarge in XXLarge
  • Vzdrževanje: Očistite pred prvo uporabo z milom in vodo. Milo po začetnem čiščenju ni priporočljivo - ročno pranje s čopičem in samo toplo vodo, takoj po uporabi nato, ko se posuši, rahlo premažite z jedilnim oljem po vsaki uporabi. Nikoli ne perite litega železa v pomivalnem stroju.

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Big Green Egg

Big Green Egg je sodoben odgovor na prastaro mojstrovino kuhanja, ki se je razvila od prvih plamenov do današnjega dne. Ta inovativna kamado žara se naslanja na tisočletja tradicije kuhanja v zemeljskih posodah, ki so jih poznali že v starodavnih kulturah. Izkušnje ameriških vojakov med drugo svetovno vojno so pripomogle k popularizaciji kamadov, kar je privedlo do ustanovitve podjetja Big Green Egg. Z izboljšavami, ki so temeljile na vesoljskih materialih NASA, je postal Big Green Egg nepremagljiv v svetu zunanjega kuhanja.

Preveri vse artikle Big Green Egg
Nalaganje...