Berkel električni rezalnik Red line 220 rdeč

Dobavljivost: Na zalogi

1.039,00 €

Kratek opis:

RED LINE, profesionalni električni rezalnik mesa za domačo uporabo
RED LINE obsega celotno tehnologijo profesionalnih Berkelovih rezalnikov za meso. Ta profesionalni električni rezalnik za domačo uporabo je eleganten in lahek in je narejen iz posebne aluminijeve zlitine.


Jekleno rezilo zagotavlja odlično rezanje, da naredi tanke in enakomerne rezine ter zmanjša količino odpadkov. Vgrajeni brusilnik povečuje učinkovitost rezil in vzdržljivost. Šitnik rezila, pokrov rezila in mesno mizo lahko enostavno odstranite, da zagotovite hitro in natančno čiščenje.
Električni rezalnik z vso Berkelovo kakovostjo in profesionalnostjo ter zdaj inovativnim dizajnom. Zmanjšane dimenzije, enostavnost uporabe in najsodobnejše rešitve zagotavljajo odlično rezanje vsak dan.


Količina:

Odstranitev mize za meso
Mizo zaradi čiščenja lahko odstranite tako, da preprosto premaknete ročico. Ko odstranite mesno mizo, se rezalnik samodejno postavi v varnostni način in aktivira zaklep CE. Vrnitev mesne mize nazaj na odklepanje ročice in stroj vrne v način delovanja. Pomembna novost, ki omogoča odstranitev mesne mize z enim hitrim gibanjem in olajšuje čiščenje rezila

.

Odstranjevanje pokrova rezila

Pokrov rezila lahko hitro in enostavno odstraniteVse kar morate storiti je, da ga zavrtite za 90° in ga izvlecite. To bo za optimalno čiščenje poenostavilo vsakdanje opravilo. Pritisnite nežno rezilo, da ga postavite nazaj na mesto ter ga pripravite za uporabo.

Vgrajen Ostrilec noža

Vsi Rezalniki Red Line imajo vgrajen ostrilec rezila. Ostrilec lahko preprosto postavite ročno, dvignete in ga zavrtite.Ostrilec ima samo eno pozicijo, ki ne zahteva nobenih prilagoditevs čimer zagotavlja popoln kot za optimalno ostrino.

 

Gumb za nastavitev debeline

Red Line Rezalniki so opremljeni z vgrajenim sistemom, ki omogoča namizni merilec za meso odpreti do 14 mmŠtevilke na gumbu za nastavitev se nanašajo na dejansko debelino rezine v milimetrihTo omogoča najvišjo natančnost prilagoditve debeline rezine (zlasti najtanjšim in najpogostejšim) z najvišjo ponovljivostjo.

 

  • Tehnični podatki
  • Kapaciteta rezanja (krog) 168 mm
  • Največje debelina rezanja: 14 mm
  • Motor moč: 0,19 kW
  • Kapaciteta rezanja (pravokotna): 185 x 160 mm
  • Premer rezila: 220 mm
  • Teža: 22 kg
  • Dimenzije: Š*D*V   402 * 288 * 450 mm

 

 

 

Kako si ocenil ta artikel? *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena

Napišite vaše mnenje

Uporabite presledke za ločene oznake. Uporabite pomišljaje (') za fraze.

Blagovna znamka Berkel

Z več kot 100 letno tradicijo, Berkel ponuja zanesljivo opremo, na katero se chefi in obrtniki zanašajo za dosledno odlične rezultate. Z edinstveno kombinacijo izkušenj in inovacij je Berkel postal sinonim za kakovostne naprave za pripravo hrane, rezanje ter vakuumsko pakiranje. Z Berkelom, optimizirajte svoj čas v kuhinji.

Preveri vse artikle Berkel
Nalaganje...