Berkel

Z več kot 100 letno tradicijo, Berkel ponuja zanesljivo opremo, na katero se chefi in obrtniki zanašajo za dosledno odlične rezultate. Z edinstveno kombinacijo izkušenj in inovacij je Berkel postal sinonim za kakovostne naprave za pripravo hrane, rezanje ter vakuumsko pakiranje. Z Berkelom, optimizirajte svoj čas v kuhinji.

   

Berkel ima bogato zgodovino, ki se razteza čez več kot 100 let, in se je izkazal kot zanesljiv proizvajalec opreme, na katero se chefi in poslovni upravitelji zanesejo za enakomerno vrhunske rezultate. Njihova edinstvena kombinacija dolgoletnih izkušenj ter stalnih inovacij jih je postavila v ospredje proizvajalcev kakovostnih naprav za pripravo hrane, rezanje ter vakuumsko pakiranje. Ko izberete Berkel, izkoristite vsako minuto v kuhinji.

Berkel ima trdne povezave s skupino podjetij Vulcan Food Equipment in je hčerinsko podjetje skupine ITW Food Equipment. To je zagotovilo, da je Berkel del ene izmed najbolj uglednih družb na področju opreme za pripravo hrane in je vedno na robu inovacij.

Zgodba Berkla se je začela leta 1898, ko je W.A. Van Berkel, mesar iz Rotterdama na Nizozemskem, izumil način za rezanje več mesa in tako bolje zadovoljiti potrebe svojih strank. Rezultat njegove inovacije je bil prvi mesoreznik na svetu. Ta izum ni spremenil le načina rezanja v njegovi mesnici, ampak je revolucioniral pripravo hrane po celem svetu. Do leta 1907 so bile stroji Berkel v uporabi v Angliji, Belgiji, Franciji, Rusiji, Kitajski, Mehiki in Kanadi.

Leta 1909 se je začela proizvodnja prvih ameriških strojev v podjetju U.S. Slicing Machine Company v Chicagu, Illinois. Šest let pozneje je podjetje prerastlo svoje zmogljivosti v Chicagu in je zgradilo novo tovarno v LaPorte, Indiana, ter spremenilo ime v Berkel, Incorporated. Nedavno se je Berkel preselil na svojo trenutno lokacijo v Troy, Ohio, kjer še naprej sledi svoji bogati tradiciji izjemne kakovosti in inovacij na področju priprave hrane.

Nalaganje...