Ankarsrum

Ankarsrum je švedska znamka kuhinjskih aparatov, ki združuje trajnost, unikaten švedski dizajn ter izjemno vzdržljivost. Njihov osrednji izdelek, Ankarsrum Assistent Original, je zasnovan in izdelan v Švedski ter lahko brez težav obdela do 5 kilogramov testa naenkrat.

   

Ankarsrum je prepoznavna švedska znamka kuhinjskih aparatov, ki zasleduje tri ključne vrednote: trajnost, unikaten švedski dizajn in izjemno vzdržljivost. Njihov paradni izdelek, Ankarsrum Assistent Original, ne le, da olajša kuhinjske aktivnosti, ampak tudi podarja visoko kakovostno izkušnjo.

Zavedajo se, da je trajnost v današnjem svetu bolj pomembna kot kdajkoli prej, zato so svoje izdelke zasnovali s ciljem podaljšanja njihove življenjske dobe. Ankarsrum Assistent Original je izdelan v Švedski, kar zagotavlja unikaten švedski dizajn in ročno izdelavo z največjo skrbnostjo. Za zagotovitev kakovosti, ima vsak aparat 7-letno garancijo in je podvržen strogi individualni preizkušnji, preden zapusti tovarno.

Z izjemno vzdržljivostjo se Ankarsrum Assistent Original izkaže, ko gre za zmogljivost. Zmožen je obdelati do 5 kilogramov testa naenkrat, kar pomeni, da lahko pripravite do 150 štručk ali pet hlebov naenkrat. Ankarsrum ni le aparat, je vaš zvest spremljevalec pri kulinaričnih podvigih, zasnovan za dolgotrajno in brezskrbno uporabo. S tem zagotavlja, da lahko uživate v vrhunski kulinarični izkušnji, ki je hkrati trajnostna in polna udobja.

Nalaganje...